Потреба од “те сакам“?!

butterfly1135

Tutto questo amore...
Член од
30 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
5
Pa sakam da slusam, megutoa ne precesto..nesakam toj zbor da stane eden vid na navika i da go izgubi vistinskoto znacenje..:toe:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
шознам некако ме потсеќа на лицемерење.. те сакам те сакам и после ке те шитне.. и шо?..

те сакам вреди да го чуеш од женска/дечко.. шо знаеш дека има шанси да те сака

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Викам, да, ама не често, повеќе викам „те сакам“ на пријателите, блиските, значи од милост. А со партнерот од време на време си викаме, знам да му речам Have I told you lately that I love you? онака без претходно создадена ситуација...Битни ми се постапките и однесувањето кои ми кажуваат дека ме сака, ама сепак не ми пречи и да слушнам ТЕ САКАМ :pipi:

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Јас ТЕ САКАМ само на дечко ми му викам:back: на друг некако ми е тешко да го речам :wink:

Член од
29 декември 2008
Мислења
114
Поени од реакции
3
никогаш не сум го употребила тој збор досега али сепак убаво би ми било кога некој би ми рекол ТЕ САКАМ :back:

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Што знам...според мене зборовиве се непотребни. Не ми е потребно некој да ми рече "Те сакам", за да знам дека е навистина така, едноставно доколку тој го чувствува тоа спрема мене, мислам дека ќе осетам :) Јас не ги кажувам често, доколку увидам дека тој сака да ги слуша овие зборови, не ми е проблем да му ги кажам...

P

Psy

Гостин
Според мене, ТЕ САКАМ, сакаме да слушнеме од тие што мислиме дека ги сакаме... а ако некого вистински сакаме и не сака, или подобро да се изразам љубиме и не љуби :wink: тогаш нема потреба да го слушнеме... тогаш го знаеме тоа...го чувствуваме... а чувството е дефинитивнно нирвана :wink:

И ви посакувам на сите мили кајгаџии еднаш да го почувствувате:wink::smir:

гриитингс, :smir:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
јас често чувствувам потреба да го слушнам магичниот збор- ТЕ САКАМ, после тоа навистина се осеќам одлично, но уште поубаво се чувствувам кога тој збор е поткрепен со доказ
:love3:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
мислам дека нема чоек шо не би се осеќал убо ко ќе ти речат ТЕ САКАМ , дали ќе ти кажи другар, другарка, партнер секако е убо. е сеа јас сум поскржав во делења на „те сакам„ само на луѓе шо стварно ги сакам премногу неколку другари и другарки и евентуално ко ќе иам жеснка :smir:

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
Се осеќам убаво кога ке ми кажат ТЕ САКАМ...и затоа и јас сакам да им кажам ТЕ САКАМ на оние што ми се стварно блиски и кога стварно го мислам тоа. А кога го кажува некој тоа пречесто мислам дека го губи вистинското значење...:smir:

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
Ме гуши те сакам или нешо во тој стил, одбивно ми е, празни зборови во кои неможам да најдам смисла, излишен коментар покрај сите шмизларии и глумења.
Никогаш немам потреба од него, не ми влева некаков оптимизам или возвишеност, ретко од кој би го посакала тоа.
...едноставно не допира до мене.

Д

Демијан

Гостин
Никогаш не сум ја сакал таа фраза.Глупаво ми е да кажам,а ако ми кажат не ми значи ништо.Можеш на секој да му кажеш дека го/ја сакаш ама колку тоа е вистина се гледа на друг начин.

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Потреба од ,,те сакам``?
Искрено, на другарките често им го велам тоа. А кога не го велам, или не ми возвратиле, не се бунам, бидејќи зборови не се потребни за да ми докажат дека навистина ме сакаат. Љубовта се докажува. Истото важи и за дечко.

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS
А

Аниии

Гостин
Мислам дека доволно често го слушам не е претерано и не е малку, онолку колку што ми е потребно.

Kajgana Shop

На врв Bottom