don PASCAL
Tne last Don Protected By the Mafia..
- Член од
- 2 октомври 2007
- Мислења
- 647
- Поени од реакции
- 19
море си требаат тие зборови ![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Немам потреба да го слушам тоа, а ни нешто посебно обожавам да го кажувам јас. Како што кажаа неколку мои истомисленици, делата се далеку повредни од зборовите. Што ако некој ми труби дека ме сака, кога не чувствувам ништо поконкретно од него? Без оглед кој е, не мислам и јас само на дечко. Дали треба да се сомневам дека ме сакаат луѓето кои се околу мене, ми го разубавуват животот, прават се` за мене, само затоа што не ме гушат со тоа "те сакам"?дали имате потреба да го слушате она “те сакам“ постојано? или пак,кога е многу-ве гуши?
дали често кажувате “те сакам“ или го кажувате во посебни и одредени моменти?
значи: дали имате постојана потреба од примање и давање љубов кон/од сите,или сепак сте скржави со овие зборови?
секако не мислам само на љубовно искажување,туку и “те сакам“ кон другари/другарки; родители; брат/сестра итн.
Жално? Јас па мислам дека е жално што некој има толку слободно време од неправење ништо за да го докаже тоа, па му останува постојано да зборува.Само два патиии... па тоа е жално бе :uvo: јас не би можел да издржам вака.
Секој ден да ми го кажуват ова многу ќе сум среќен. Ти дава сила, храброст, среќа...
Јас го кажувам тоа по 2-3 пати неделно
за болдираното.не зборев за машко,за било која личност,без разлика дали мајка/татко/брат/сестра/другар/другарка...итн.Не го сакаш. Откачи го и барај друг, веднаш.
Мене искрено, ме заболе за зборчето. Сум рекол милион пати, покажи ми, не мора да ми кажуваш...
Од неправење ништооо...Сосема си грешка! Сепак така е секој си има своја посебна приказна и секој си знае само за себе! :smir:Жално? Јас па мислам дека е жално што некој има толку слободно време од неправење ништо за да го докаже тоа, па му останува постојано да зборува.
Ама добро, секој човек си е посебна приказна, само ете, не мислам дека треба да се жалат тие што живеат од љубов, а не од зборови.![]()