Го пишувам постов со цел да си се демантирам.не сакам да ми кажуваат секој ден/саат дека ме сакаат.не мора во секоја порака,не мора на крај на секој мсн муабет.
тоа ме гуши премногу. има спротивен ефект,барем кај мене.
ако ме сака ќе почуваствувам,ќе доживеам.
баш-ме заболе за зборот,битно е да ми покажат.
Пффффф машки... Секогаш претерано искрени..Неќам да ми рече те сакам. Поише сакам оралка :icon_cool
Убо е ама јас лично не му го велам на никој ако не очекувам да го слушнам од него :smir:Па да... Убаво е да се слушне, нарочно кога не очекуваш дека ќе го слушнеш...
па и ја не му го велам тоа никому дури ни на мајками или не знам било кој..... но сепак кога ќе ти го каже некој тебе ..... ти годи.. онака добро е чуствотоУбо е ама јас лично не му го велам на никој ако не очекувам да го слушнам од него :smir:
Ај агрии вит ју п.с и јас сеа не му го велам на никој и најубо ми еееееее :smir:па и ја не му го велам тоа никому дури ни на мајками или не знам било кој..... но сепак кога ќе ти го каже некој тебе ..... ти годи.. онака добро е чуството
Ај агрии вит ју п.с и јас сеа не му го велам на никој и најубо ми еееееее :smir:
но сепак би очекувала од некого да го каже тоа?Убо е ама јас лично не му го велам на никој ако не очекувам да го слушнам од него
Па да, очекувам од некој шо знам дека ќе го кажи иначе нено сепак би очекувала од некого да го каже тоа?
пс: НЕ НЕГО туку НЕКОГО било кој
Шо има врска ако му кажеш на некој дека го сакаш,па дури и он да не ти каже?Како божем е нешто срамно да сакаш.па и ја не му го велам тоа никому дури ни на мајками или не знам било кој..... но сепак кога ќе ти го каже некој тебе ..... ти годи.. онака добро е чуството