- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 269
- Поени од реакции
- 69
Страшна работа...........Сум се пресмеал
Страшна работа...........Сум се пресмеал
Дечко и девојка
Ние сме дечко и девојка
за рака се држиме
со ланец сме заедно
а не знаеме како самите себе се издржуваме
Ние сме дечко и девојка
совршен пар
сите со мерак не гледаат
кога сме сами
само караници ни следат
Ние сме дечко и девојка
љубов голема помеѓу нас има
кога не сме заедно
ладни сме како пустава зима
Ние сме дечко и девојка
за 3 години ако не се земеме
ќе раскинеме и нема да се познаваме
љубовта отиде во неповрат
сега се ни стана навика
Ние сме бивши дечко и девојка
веќе очи не сакаме да си видиме
веќе не сме заедно
но понекогаш ќе се минеме
ќе се правиме дека ништо не било
после ќе пцуеме
и никогаш пак нема да се видиме
веќе долг период не сме делеле нежности
и страста пак ќе се запали
и се тоа кога ќе заврши
некој од нас ќе зажали
очи веќе не сакаме да си видиме
понекогаш ќе се појавиш
би ти направил клон
за да ти бидам утеха
а јас да би имал мирен сон
Жените мразат папучари.
Затоа ти со коњ одеше.
Ти бе дечко кој по цел ден седиш на компјутер ќе ми кажуваш да одам да копам некоја бавча..беше исфрлен од секој фан клуб поради неконтролираните коментари ! Прво земи контролор еден искотролирајсе еднаш добро , после мисли на други нешта во животот како на пример копањето на дупки :Р
--- надополнето ---
што можам да очекувам од вас спрема мене ? Само коментари навредливи и ништо друго.. Не се замарам повеќе со вас..адиос
Абе циган, јас сум МАКЕДОНЕЦ по татко, а мајками е Гркинја, ама работата е што јас сум по голем патриот од тебе, јас сакам Македонија да влезе во ЕУ и НАТО..
Аман бре деца со киселина ве хранат дома? Се утепавте со лични препукувања, а овој Реалниов е шупелка, и плус е скроз мрднат. Ама ако вакви гркоманчиња ни треба заради јакнење на патриотското чувство кај македонскиот народ..
Не замерувај, глупавоста им е национален спорт на 99% од нив...
http://forum.kajgana.com/threads/Летечки-аеродроми-на-нуклеарен-погон.55255/Досега патниците никогаш не се грижеа дали ќе се урне пистата, а сега во иднината постои можност и за таа опција.
кај ни е крајот ако те читам све што си напишала...јас вака успат што можам да прочитам многу си лесна за проценка.твојот атеизам не се темели на цврста подлога.
ти сама себе се глумиш...
прашањето за тебе..колку пати неделно се бањаш?
bas gledav i primetiv decko,moras bas li sekogo da citiras ??? pametnjakovic ili stavas .... kaj ke stignes ? vo sekoja tema i fan klub ,Ko VEGETA vo sekoj zacin se mesas
Значи девојко - секоја чест...Кога и да ми текне на тоа се смеам - сам (почнувам да се плашам)...Моја несреќа е што студирам на електро и мислат дека не учат да форматираме компјутери и да редиме струја и верувале или не, баба ми еднаш ме викна инсталацијата да ја сменам, дафаккккк
What you waiting for?
Прашање кое се однесува до девојките од понежниот пол кои го практикувале или планираат да го практикуваат сексот со жени:Што има толку посебно во тоа?
Каков е тој секс?Што ке ти пикне женското?Сукалката од баба и?
Нека јадат они бурек, поезијата ти е топ. Значи прво пробуеш ново, па зимаш концепт, па тема, и онда следи танцот на зборовите. Ми се свиѓа како спонтано креираш. А дали некад си пробал да ја размешаш оваа комбинација? На пример, да идеш прво со тема, па концепт, па тек онда да пробаш ново? Ти текнуе? Или па прво малце да поиграш со зборови (едно две строфи), па онда пробаш ново, па тема и на крај да финишираш со концепт? Пробај, што те кошта.Пробувам нови работи,земам концепт и тема и после е игра на зборови.