Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.045
Ти си модератор тука , а мора е да коментираш и ти малку !
Пишуваше добро и јасно Комитата и се е ОК !

Не можеме али желба имаме , фан клубот наш е затворен заради некои индивидулани провокатори , ко тебе со тие коментари вардар шампион , и имаш коментирано сто пута навредливи зборови спрема нас..

Јас бев баниран оти на место Скопје кажав Шкупи , е затоа модераторот не треба да биде некој што умираа за една екипа или за една тифо група ! ЗАКОНОТ важи исто за сите !!!
Искрено.... не разбрав ништо од постов....
Уште поискрено.... за тоа дали имате желба да пишувате, ми е гајле колку за ланскиот снег.
Ко прво ни 10% од Балистите не знаат и не го ни разбираат Македонскиот јазик. Си имате ваљда ваш форум и пишувајте си таму.
Јас сум пишувал Вардар шампион?
Изгледа ги забораваш 99,9% од вашите лански постови. Не треси глупости жити се...

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Искрено.... не разбрав ништо од постов....
Уште поискрено.... за тоа дали имате желба да пишувате, ми е гајле колку за ланскиот снег.
Ко прво ни 10% од Балистите не знаат и не го ни разбираат Македонскиот јазик. Си имате ваљда ваш форум и пишувајте си таму.
Јас сум пишувал Вардар шампион?
Изгледа ги забораваш 99,9% од вашите лански постови. Не треси глупости жити се...
Ти живеаш со овие глупости , само цитирање , оди во парламент , за таму си .

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.045
bas gledav i primetiv decko,moras bas li sekogo da citiras ??? pametnjakovic ili stavas .... kaj ke stignes ? vo sekoja tema i fan klub ,Ko VEGETA vo sekoj zacin se mesas :)
Мора да ги цитирам тие кои што тресат глупости на несоодветно место. Не сме должни да читаме работи кои се надвор од темата и верувам дека никој од форумов не го занимаат.
А на вас да ви се објасни треба дса ви се нацрта, па уште еднаш, па уште еднаш и така до недоглед.
Нема везе, си објаснивме по пп со Б-92 :D
п.с. објасни ми го болдираново:pos::pos::pos::pos::pos:

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Мора да ги цитирам тие кои што тресат глупости на несоодветно место. Не сме должни да читаме работи кои се надвор од темата и верувам дека никој од форумов не го занимаат.
А на вас да ви се објасни треба дса ви се нацрта, па уште еднаш, па уште еднаш и така до недоглед.
Нема везе, си објаснивме по пп со Б-92 :D
п.с. објасни ми го болдираново:pos::pos::pos::pos::pos:
VEGETA zacin vo sekoje jedenje se mesas :) jasnooo !!!
КО ВЕГЕТА ВО СЕКОЈ ЗАЧИН СЕ МЕШАШ!

mnogu smesno ;)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.397
Поени од реакции
25.221
Папапапапа Охрид 2-0 . Шта се то дешава. :icon_lol::icon_lol::icon_lol: Димоски повторно со евро гол од слободен удар.
Од борба за опстанок, ничим изазвано се качивме во горниот дел. Животиште.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Гледам ја Брегалница -Работнички на спорт ефе и не оти сум од Штип и навивач на Брегалница ама очекуваше ногу повеке од Работнички не направија ниту една акција или па да врзат повеке од 2 додавања..Сепак може да обрнат со играта у 2 пол.Ама далку се од играта и од Работнички шо го знаеме.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.157
Поени од реакции
83.928
Изаир Емини, везниот играч на Шкендија, може да иде во Јужна Кореа, во Инчон (таму мислам дека играа и Баже Иљовски, и Савич, па дури еднаш и Чадиковски).
Ако оди итој тешко дека Шкендија ќе биде конкурентна во трката за шампион во ова првенство. Еден од подобрите во клубот.
http://sport.com.mk/?ItemID=F9F40DD9C61307468349AC7994DFB6D1
Ако е будала, нека остане да игра у ова првенство.
--- надополнето: Oct 29, 2011 12:49 PM ---
Два натпревари суспензија за удирање кофа со нога!!!
Ајде не се чуди... Удирање на кофа со нога е у некои јужни американски држави казниво со електрична столица!
Не можеш бре човече да споредуваш некакви глупости од типот на тепање играчи у соблекувална, во тунел и на терен, со таков екстремен инцидент, како што е удирањето кофа.
Што не му досудиле смртна казна?
:pos:

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Резултати од 1 Полувреме

`тетекс` - Металург 0-1 ( М.Крстев )

Вардар - 11 Октомври 1-0 ( Ф.Петров )

Охрид - Ренова 2-0 ( Пројков , Димовски )

Силекс - Напредок 1-0 ( Насевски )

Брегалница - Работнички 0-0

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Ау,,каков гол ни даде Работнички(ефтин) значи од неизградена позиција со полуволеј нашио голман спие....Никаква игра на Работнички ама спеак водат ваљда тоа го праве поглем од Брегалница шо веке ми на живци иде........

ИИИИИИИИИИИИ 0-2 готово е.........исто како со Турново у купо за 3 мин 2 гола.

БААААААААААААА крава јазико да ми јаде обрнаа бе..(0-2) 3-2 на 5 минути до крајо.

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ !

`тетекс` - Металург 0-2 ( М.Крстев , Б.Илјоски )

Вардар - 11 Октомври 1-0 ( Ф.Петров , Бојович Р. )

Охрид - Ренова 2-2 ( Пројков , Димовски , Лескаровски `Аутогол` , Андонов М . )

Силекс - Напредок 2-1 ( Насевски , Темелков , Маркоски (Н) )

Брегалница - Работнички 3-2 ( Иванович , Исени , Здравков , Велкоски , Деспотовски ( Р )

Утре ..

Шкендија - Хоризонт Т.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom