M
.:makedonec:.
Гостин
Шоооооо ...... абе ретардиран како можам ја бан да јадам кога ти ме викаш букар а НЕ СУМ .... друго никогаш не сум се сложил и нема да се сложам со бугарите пошто исто ми се и тие и турците и грците и шќиптарите и сите други душмани околу нас (што не ни мислат добро) ..... не подржавам никакви терористи само што мислам дека ако земаја шќиптарите на Косово држава нека земат и курдите ....и немој да ми се закануваш пошто како прво не ми можеш ништо и никако а како второ не су луд во сопствената држава да се плашам од некој туѓинец и некој кој што очогледно го згрешил делот од светот каде што припаѓа ..... !Oladi se malku,ne treskaj gluposti, pred nekolku dena ti pocna bez nikakva pricina da gi navreduvas Turcite i da davas podrska na Kurdskite Teroristi, a i pak ke povtoram deka ne licis na makedonec,zatoa sto postojano se slozuvas so Bugarite protiv Turcija i protiv odnosite na Makedonija i Turcija.. I pazi ti da ne jades BAN, a i uste nesto, prijatelski te opomenuvam,nemoj tolku politicki provokacii da pisuvas protiv Turskiot ili bilo koj drug narod, nekoj den da ne se iznenadis preku IP, pa posle da ne te zgazat kako mravka..Mnogu junaci poznavam vaka sto se calamat preku forumite,a vo praktika nikade gi nema..
--- надополнето: Oct 27, 2011 9:02 PM ---
Очигледно гледал многу турски филмови турчинов ..... !А ти да не мислиш дека сликата те прави страшен.
--- надополнето: Oct 27, 2011 9:05 PM ---
Не сум циган а ти не си македонец туку си мелез а такви мелези не ни требаат ..... штом со 50 % грк најди си место во грчка и провоцирај од таму колку што сакаш со мајкати!.... изгледа тоа е причината поради која веќе 5-6 члена на кајгана се утепаа цитирајки те тебе и твојот гркофилски натпис ''Република Северна Македонија '' кој што би го споулавел секој чист македонец на форумот !Абе циган, јас сум МАКЕДОНЕЦ по татко, а мајками е Гркинја, ама работата е што јас сум по голем патриот од тебе, јас сакам Македонија да влезе во ЕУ и НАТО..