Пост на кој сте се изнасмеале

F

Frankie Yale

Гостин
Јас разгледувајќи го форумов се потсетив на една стара тема на подфорум религија, каде мислам дека падна едно од најдобрите реметења во историјата на Кајгана. Членот Омер, тврдокорен исламист, го избриша акаунтот заради ова.
Само мала дигресија:

-Не се сече пенисот туку кожичката, затоа и се вика циркумзиција а не кастрација. ;)

П.С. Со оглед на големата лепеза од ставови по ова прашање, јас нема што друго посебно да додадам освен да речам: секој со своето убедување.
Омер Беже, значи волиш да се изражаваш китњасто, халал вера! А јеси ли сигуран, јадан не био, да је твој коментар дигресија? Кад неко прича о ку*цу а ти узвраћаш одгвором о ку*цу, то му дође исти ку*ац! Дедер болан, провери шта значи дигресија. Немој опет да се брукаш као са оксимороном...а видим и Пума те зајебала за кастрацију...не иде ти нешто данас, не иде!;)
Тапетаре Петре, лопато прљава. Зашто не читаш мој пост до краја, па тек тада да се јавиш? Искрено, кај тебе забележувам недостаток за разбирање на основни поими (иако сакаш мене да ми ги припишеш истите). Дури ме ставаш на мисла дека се работи за некој закоравен комуњар кој не може поинаку на терминологијата да гледа освен низ наочарите на партијата или едноумието.

Било како било, јас си стојам на ставот дека сите мои терминолошки изрази се на место , каде што треба и како што треба. Фалична е твојата перцепција на истите.;)
Омере, онанисто опаки! Не бладај за бадијала -- не е дигресија, јок вала!

Него, дај посочи ми каде во Кур`анот пишува дека секое мушко треба да се осунети. Озбилно ме интересира.
За да видиш колку не знаеш, ќе те насочам неколку страници наназад каде што сум одговорил на ова прашање со дословен цитат. Прочитај па јави се.
Нијесам наш`о цитат, ој Омере окрутни! Нешто бладаш за Арабија, ал не глеам цитат, да јебе оца...
Кој бара ќе најде, затоа барај уште!
Омере ба, па ђе је цитат из Кур`ана, јебо те амиџа из Босанске Дубице?? :confused:

Зашто ми кријеш куранске цитаааатеее...
проклет биоуууу, сав ти се сасушиооооооууууу...
Јеби си оца и његову другу ако хочеш :D али прво му потражи паре да ти купи наочале.
Погледни во десеттата страница мамлазе еден. :mad:
Селамет Омерага! И со телeскоп да бараш нема цитат од Кур`анот на стр. 10.:tapp: Него, ја инспириран од исламските сведочења за изгледот на земјата од космосот и твоите најави за доаѓање на шеријатот, срочив една илахија (а можда чак и касида?) Ако местото не и е овде, онда нек се префрли у илахии и (Буч) касиди.

Омер у орбити

Одлетио Омер у орбиту, аман
салетио дилбер сателиту, заман.
Кад се Омер из орбите врати,
шеријат ће шехером завладати.

Вид` Омера, пејгамбера,
халалим му скафандера! (2 Х)
А ево нешто баш таман, или што кажу Енглези, on topic.

Сунетис`о Суљо сина

Сунет прави Суљо сину,
свом јединцу - Фахрудину.
Па позвао берберина,
да сунети Фахрудина
бритком бритвом, својеручно,
да га сецне сасвим стручно.

Када Фахро видје бритву
арлаукне уз молитву,
“Немој бабо, Алаха ти,
недај да ми фудо скрати!“

А Суљо ће намах на то
„Фахрудине, моје злато:
Тако Кур`ан заповједи
да се ку*цу крагна среди!
Хајде Фахро, стисни зубе
за хигијену, мој голубе!“

Забелешка: До пред неколку децении на Балканот сунетот го вршеле маалски бербери. Автентичноста на таа берберска традиција е преточена во горните стихови. Ако некој се сомнева во веродостојноста на ова, нека се обрати до мојот ценет колега Омер ел Фарук. Фала.
:pos::pos::pos:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Ke probam sledna tema mi e za feminizmot
Да пробаш, обавезно. Обожавам да читам поезија од млади ангажирани творци како тебе и со нетрпение ги очекувам твоите идни стихови. Само напред, Стеф!:)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.577
И не ми кажа ни едно прашање на колоквиумот иако седеше близу. Кога те прашав како е десеттото прашање, добив одговор "тоа е со 14те принципи на Фајол". Море јас да знаев кои се принципите сам ќе си ги напишев, глупа една.
Брао :cuc:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
474
Поени од реакции
152
^ :pos2: ме потсети на една фотка од писмена работа на некое третоодделенче, нешто као темава-најбоље филм што сте го гледале, и сеа овој пишал за Роки со Силвер Тесталоне.

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
^ :pos2: ме потсети на една фотка од писмена работа на некое третоодделенче, нешто као темава-најбоље филм што сте го гледале, и сеа овој пишал за Роки со Силвер Тесталоне.
Добро е што не пишувал за Џонтра Волта :pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Жените имаат само една потреба, а тоа е да го направат мажот среќен.
И не, не е ова тролање, шовинизам или сл.
Ова е чиста вистина, жените се глупи сите до една.

Како тогаш рационално ќе го објасните феноменот "шминкање пред огледало"?
Седи два саати пред огледало за да направи да му се дигне на некој запален кретен во дискотека ?
Жените се антрополошки дегени, научно е докажано.
Јас ги сакам, и тоа многу али дека се глупи глупи се.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Денеска иако не претерав,кога пијам станувам голем закачко и само се смеам на зборовите што ги кажувам :).На една девојка во МЦМ и бев толку смешен што мислам цревата и се вртеа од смеа.Имаше фаца ко Олива и јас и велам ќе ти бидам Попај твој.Но повеќе го сакала дибекот,а бидејќи дибекот не јадел спанаќ и бил нечустителен и изгледа хибернирал како мечка дома,а тие две беа сами и се повлекоа затоа што изгледа премногу сум им бил смешен :).Другар ми се изнасмеа и вели никогаш не сум те видел во вакво светло,на кое јас му реков,а ми дадеш малку Вино сум незапирлив и куче сум гризам кучки :)
исто уште еден пост во најтапа форумџии

Можеби сум досаден али напнат не сум :)
:pos:

Дечково мора да е македонската верзија на Austin Powers (y)

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.656
Поени од реакции
7.304
Mala anegdota :

U malo imavme eden drkoje go vikavme site. Toj bese tolku zagrozen sto i so sestra mu gledashe porki , znachi psiho. :nesvest:

I taka nie bevme gledavme futbal kaj drugar koj zivee dijagonalno nad nego eden sprat . I eden od nas primeti deka nesto cudno se desava u na drkoje dnevnata. Ovoj se raspashal se raskomotil. I nie site na balkon . Gledame ovoj ssi prai mavashi... nodjinjata gi sobira hehehe

I toj eden otrakan drugar vika cek sea ke go rebrame...

Zima telefon i mu vrti .

Ovoj namaknue gaki , Ide nakaj telefon ovoj mu spusta.

Za sekund ovoj pak mavashi produzue...

Ovoj pak mu vrti ... i taka edno tri cetri pati , a dojde ovoj na telefon ovoj ke mu spusti slusalka.

I na kraj mu vika 5 tiot pat

Alo...

dali e toa stanot na D.D

ovoj so smknati gaki vika da ...

Cestitame...

ovoj zbunet na sto ?

Dobitnik ste na nagrada ...

Kakva nagrada ?

Nagrada za najgolem :drk: u svetot

Molam ... ? Sto ...

Abe izlezi be surtuk na terasa i priberi toa gajtanot

I site kaka kakaka hahahaha umiranje od smeenje mnogu nezgodna situacija hahahahaha

I posle go nemashe u malo da se pojavi na klupi edno dve godini hehehe E ova deca moi e remet a ne Vie :pos2:
Неможев да престанам едно 5 мин да се смеам.

Kajgana Shop

На врв Bottom