Дали жените посакуваат секс со жени?

starfish

Зрно грашок
Член од
16 октомври 2011
Мислења
15
Поени од реакции
23
па размислувам многу пати на таа тема.да .....:)посакувам
What you waiting for?
Прашање кое се однесува до девојките од понежниот пол кои го практикувале или планираат да го практикуваат сексот со жени:Што има толку посебно во тоа?
Каков е тој секс?Што ке ти пикне женското?Сукалката од баба и?

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
What you waiting for?
Прашање кое се однесува до девојките од понежниот пол кои го практикувале или планираат да го практикуваат сексот со жени:Што има толку посебно во тоа?
I'm wating ....шанса;)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.805
Поени од реакции
8.822
Чекаш искрен одговор од невината раја ?
:)
Нема жена што нема сексуални фантазии, кои да, многу често вклучуваат и друга жена.
Фактот што постојат интернет и др. огласи - пар бара жена за дискретни средби (најчести) си го кажува своето.

Да, немам ништо против да ,пробам, со жена, иако искрена сум - немам храброст и не знам дали некогаш ќе имам.
Верувам дека е тоа само ,забрането овошје, - затоа и делува нели, слатко.
Никогаш, ниту една, сексуално не ме привлекла. Затоа велам - верувам дека е само плод на мојата имагинација, не е реално тоа ,привлекување,.
Иако познавам многу жени кои се бисексуални и немаат никаков проблем со тоа.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Чекаш искрен одговор од невината раја ?
:)
Нема жена што нема сексуални фантазии, кои да, многу често вклучуваат и друга жена.
Фактот што постојат интернет и др. огласи - пар бара жена за дискретни средби (најчести) си го кажува своето.

Да, немам ништо против да ,пробам, со жена, иако искрена сум - немам храброст и не знам дали некогаш ќе имам.
Верувам дека е тоа само ,забрането овошје, - затоа и делува нели, слатко.
Никогаш, ниту една, сексуално не ме привлекла. Затоа велам - верувам дека е само плод на мојата имагинација, не е реално тоа ,привлекување,.
Иако познавам многу жени кои се бисексуални и немаат никаков проблем со тоа.
Што вика Вики за ова :)
--- надополнето: Oct 29, 2011 7:41 PM ---
What you waiting for?
Ме воодушеви со овој муабет, мора да признам.... сакам 100%(процентни) жени. :D

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
и да посакуваат и не..мене ми е убаво да гледам две жени како се сексат заедно..иако досега тоа го иам само на порнич гледано..се надевам дека у живо ќе биде трипати поубава глетката...

малце офтоптик..ама ја да си кажам моето...:D

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
E. Toj e муабетот. Или пак онај аргументон - и та е жена, поубо знајт од машко шо ти требит и како да те задоволит. You don't say? Абе толку не знает дека секој е „посебна уникатна снегулка“ со посебни желби и различни локации за потпалвење? Ама озбилно. Јас то шо го сакам, не значит дек и за тебе ќе важит и без да те „запознам“ сум исто неписмена ко напален тинејџер. Ама то е... Недај Боже.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Секс вистински секс меѓу две жени нема.Јазик неможе да замени патлак.

starfish

Зрно грашок
Член од
16 октомври 2011
Мислења
15
Поени од реакции
23
I'm wating ....шанса;)
Упс...Овде чекав да се фатиш.
Нема потреба од чекање..Ако веке сите жени фантазираат за секс од истоимениот пол,ке се најде веднаш штом прашаш некоја.
Само кога ке си пикате четки или сукалки гледајте да биде со усул да не дојде до обилно крварење и несакана инфекција.;)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Јас да сум женско ќе се рокам со сите, што кој к*р?? да не ми се слоши и машко и женско:ROFLMAO:

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Teбе шо те мачит несреќо? Кажи нешо плус, дискусија да разврзиме.
оф
Ме мачат неинформирани и неедуцирани луѓе од типот пишви как зборвиш, знам дека тоа е правило ама вие го носите на ново ниво.

он
Во врска со темата, прво имај секс со жена, набилдај искуство, и дојди тука раскажи ни какво е искуството. Затоа што верувам дека на форумов нема една единствена жена што имала секс со жена.. така да еве ти биди прва многу не интересира како е. Дури тогаш можеш да зборуваш дали е поарно со жена или не, биваТ? Така можеме најлесно да развиеме дискусија.

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Упс...Овде чекав да се фатиш.
Нема потреба од чекање..Ако веке сите жени фантазираат за секс од истоимениот пол,ке се најде веднаш штом прашаш некоја.
Само кога ке си пикате четки или сукалки гледајте да биде со усул да не дојде до обилно крварење и несакана инфекција.;)
Очај...

Прво, не фантазираат сигурно сите жени. Второ, тие што фантазираат сакаат веројатно да пробаат или од љубопитност, или од што не добиваат тоа што им е потребно од машкиот пол. И на крај, за тебе само вагиналниот секс е задоволство? Ако е така, пропушташ, не биди ограничена. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom