Дали и како може женската да го изгуби инаетот!

A

AnFem

Гостин
Не си папучар!
Мислам дека не се работи за инает, него за недоверба. Седни го девојчево на еден добар муабет и види каде лежи проблемот. А и некако млада ми делува по ова што го кажуваш, или грешам?

Член од
24 јуни 2011
Мислења
224
Поени од реакции
159
Па вака, оваа мојава ме нервира со тој нејзин инает кога ми го води.... на пр. небива филм да гледаш дојди на фб ќе си пишуваме , ако не ќе се лути бла бла .... или пак јас овој викенд неможам да излезам сакам и ти да не излезеш , некако многу и одам по кејф или шо е финтата, веќе почна да ме нервира ова, и за други работи почна многу да ми се инаети ! Помош како да го сменам тоа ?
Исполни и се, и нема потреба ти да ја шутнеш.Таа сама ке те шутне. Жените мразат папучари.:ROFLMAO:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Па вака, оваа мојава ме нервира со тој нејзин инает кога ми го води.... на пр. небива филм да гледаш дојди на фб ќе си пишуваме , ако не ќе се лути бла бла .... или пак јас овој викенд неможам да излезам сакам и ти да не излезеш , некако многу и одам по кејф или шо е финтата, веќе почна да ме нервира ова, и за други работи почна многу да ми се инаети ! Помош како да го сменам тоа ?
Девојкати не е инает грешка си ,таа обожава да доминира во врската,седни и објасни и на убав начин дека овој режим нема да донесе резултат.Врска не се гради со контрола и претварање во марионетка.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Брат малу да не претера со папучарењево!?Женски инает да избиеш ти е мишен импосбл,ама ова ти што го викаш е она првото што ти го кажав...Преземи малу контрола што си се исплашил толку да не ти рескине?

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Не се замарај и терај по твое. Не и давај да те команда, ако не иде шетај летај не ми сметај! Секако ваквото твое папуча понаѓање наоѓа оправдување ако на девојката и тече пиво од долната, во секој друг случај би ти кажал...дали си ти нормален?

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.743
Поени од реакции
4.506
Со манипулација.(Малце остро звучи али ми се допаѓа зборов :sneaky:)
http://www.youtube.com/watch?v=KBAZidONziI

Вака нешто од 2:55 натака(да не ти одземам време).
Инаку во право беше членот брат прашањево ти е папучарско.
Смешно е да ти забранува такви ствари ,а освен тоа со таква болна љубомора очигледно те губи и тебе.
Мој совет е пробај симни ја „капата“ од нејзината глава ако не успее фино лепо како што веќе те советуваа барај ја среќата на друго место.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Oва е класичен пример за папучар, мора да се промениш иначе ништо не правиш

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Жените мразат папучари.
Затоа ти со коњ одеше.
Прво разговарај со неа, и види како она ќе реагира на тоа што ќе и речеш, може ќе сфати дека била напорна и се ќе биде ок :) А тоа ако се лути, многу не му ја мисли, ќе и помине (y)

D

devojcence

Гостин
nema vrska ova so inat na devojce. nego ti si ne s epocituvas i cenis sebesi i sakas pa zatoa do tuka ti stignala rabotata. koga ke svatis deka treba vnimanieto od sebe i do sebe da ti bide ke se sredi celata situacija. znaci ne i se tresi popustaj i ligavi. pa sto ako ti se naljuti ili otkaci ti e gajle.ke si fatis druga.ti si si najvazen i najvise treba da se sakas. tresi se na sebe i pocituvaj se sebe ako sakas da te pocituva i saka i drug. vo sprotivno ke te zaebava koja stigne. devojkata i ke te vrti kolku saka i na kraj ke te otkaci.
znaci koga ke gi svatis ovie nekolku raboti ke imas devojka.

С

Сатори

Гостин
Заљубена жена се грижи мажот кој што го сака да биде среќен.Не се инаети со него само за ќеиф или пак за вакви тривијалности.
Секако, зборувам за жена и за љубов во вистинската смисла на зборот.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас во примериве не видов инает туку љубов и настојување да биде што подолго со тебе. Значи стварно се ви смета, станавте покомплицирани од жените :P

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Нормално дека треба да ја слушаш. Кога ќе ти рече нема искачање, нема. Всушност и без да ти рече, ти не треба да излезеш, освен по леб.... ама за тоа ќе ја прашаш и после ќе и пратиш ммс од продавачката за да знае кај си бил и со кого. Премногу те сака изгледа, па затоа се грижи за тебе да не се шеташ на ладно, да не и настинеш кога она не е во близина. И нема поздравување со други девојки кога си со неа излезен. Во школо можеш само да ја поздравиш професорката, ама без да ја гледаш во очи, оти така покажуваш дека си заинтересиран за неа. Ете така да си знаеш.

Real man, it looks like our specie is dying. :/

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Прво, братче ќе ти кажам нешо, женска не може да изгуби ИНАТ, ако го изгуби нема да биде женска туку кукла и бргу ќе ти досади :D. Нашите женски си се такви инатливи и сакаат да доминираат и се да биде по нивно ама па затоа ни се интересни :D. Ко шо ти кажа Инзаги, наша женска да загуби инат е мишн импосибл :D.

Сеа ќе ти кажам една легенда за Херкул и инатот па ти ќе си извлечеш поука :icon_lol::

Си одел Херкул по пат и видел едно мало топче пред него. И си рекол шо ова топчево на пат и го шутнал да го тргне ама топчево наместо да се помнести се зголемило. Се изнервирал овој и уште еднаш шутнал ама топчево уште повеќе се зголемило. И нашиов мажјак (нели по некоја прастара линија и наш предок треба да бил :D) клоцал и шутирал се додека топчево не станало големо колку планина :pos:.

И тогаш се смилостивила една богиња се насмеала и му рекла: Абе будала зар не знаеш дека тоа топче е ИНАТОТ, него со сила не можеш да го победиш туку само треба да го игнорираш и сам ќе се смали :D.

Послушал овој шо му рекла (пошо паметна жена треба да се слуша :D) и за кратко се смалило топчето пак како зрно грашок и овој си продолжил по патот збогатен со едно ново искуство :D.
Е сеа братче, поука :D.

Женски инат со сила не се победува, нема шанси, заедно идат у пакет :icon_lol:, само со мудрост и прагматичност се победува. Значи наместо да го БЛОКИРАШ ќе го пуштиш да оди во ПРАЗНО :pos:. Ако си тренирал борбена вештина ќе те кажам наместо да работиш ТВРДО работи МЕКО и инатот не само што ќе загуби на сила туку уште ќе биде и СРЕЌЕН :pos:.

Повеќе не ти кажувам пошо може да биде употребено против мене :icon_lol:, ама јас си ги сакам женчињава наши и коа ми се инатат, срциња се :love:.

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Пиши му ПП на Let 3 он со задоволство ќе те упати на вистинскиот пат :pos:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Инает нема шанси да истераш, тоа ти е како интегрирана графичка, ако тоа го снема/не функционира, појде матичната (женската). Е сеа измислија посебни графички, ама жени без инает не.

Ако се сакате че најдите компромис, ако не нема потреба да бидете во врска. Тоа со излегувањето е многу дебилна работа. Е сеа, че треба изгледа малце да ја омекниш, покажи иницијатави за некои работи (ТИ јави и се, ТИ викни ја за да излезите итн), ама почни да си прајш тоа шо ти забранува, ако пак мрчи седни ја со муабет ко шо ти кажаја погоре. Ко че ја седниш ако дојди накурчена и од старт во главата си го има зацртано ставот дека не попушта батали ја.

Пиши шо си напрајл за да видиме до кај оди работава (ако можиш да го споделиш).

Kajgana Shop

На врв Bottom