Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Cesena 0-0 Fiorentina
Atalanta 0-0 Udinese
Cagliari 0-0 Siena
Chievo 0-0 Juventus
Genoa 0-0 Lecce
Novara 0-2 Bologna

Интересен ќе биде голот на колото :pos:
Ова го мразам во оваа лига, брилијантна одбрана и посран напад.
На прашањето која лига е најдобра...:pos:

L

Lu

Гостин
Темава , односно коментарите :pos:

Dragonadopters е browser-based игра,во која имате улога да посвоите јајце од змеј,кое за некое време ќе се изведе,па потоа треба да го храните,да го одржувате змејот.Исто како да ви е миленче.
Пред некоја година играв,ама го загубив пасвордот,па ме фати иштав да играм пак,и еве ме.чекам имеил да го активирам акаунтот.
Ме интересираше,некој друг игра ова нешто,и ако игра која класа му е змејот?
Абе чим ти е дојдено до игри,и чим имаш вишок време...дојди на eRepublik барем да бидеш од корист :)
А како ќе биде од корист ако игра eRepublik?
Другар ти или немаш слушнато за eRepublik....или сакаш да ја добиеш титулата за најглупо прашање на годината!?
Пред да ја добијам титулата, мислам дека заслужувам одговор
Епа за на најглупавото прашање,каков одговор очекуваш...едноставно неможам да смислам толку глуп одговор за да те удостојам.
Ако е толку глупо/едноставно прашањето негово, зошто не му одоговриш или не знаеш како?
Смотан си?
Да бе смотан сум.

Ти смотан си или одмотан?

п.с и ај доста е со оффтопик на темава...детето отвори тема за змејчиња у јациња..а ние му скршивме филм.
Абе играва му доаѓа нешто како Чипи-чан на времето?

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
На тема брак без секс:
Sex u brak nema ali sex van brak uveliko e taka e kaj risjanite!
и реплика од Легионер
a so pretpostavuvam sigurno si musliman kaj vas go nema toa sedi miren covekot e isti bez razlika na koja vera e
koj gjaol go znae so e :) ali nema vrska neverstovoto e covecka kategorija a ne verska ;)
:pos:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Bruce LEE rekol budalite ke mi se smejat ama mudrite ke sfatat taka da mlado (citaj zeleno ) e dejcheto ima vreme ke nauci a moze da se desi i da ostare i da ne i dojde pamet togas cenata ke ja plati so osamenost!Imeno nisto ne ostanuva bez posledici (mnogu bitna stvar!)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
269
Поени од реакции
69
Абре девојко...100 пати те прашав а ниту еднаш не добив одговор.Што по ѓавола за тебе се небесата?
НЕБО!Имате ли некое поконкретно прашање...што да одговорам синчето мое знае што е небеса или небо ..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Облаче за секое ангелче има. Само погледнете нагоре колку облаци има во небото.
Gosh, read a book.

Kajgana Shop

На врв Bottom