Добро некој што праша што е ова брукање помеѓшу фановите ? Најдовте еден погрешен превод и ајде брука ? Факт е дека нема ништо да постигнете? Мојот фан клуб до сега па нема и понатаму да се замара со други фан клубови. Прво постиравте мое видео, се зафркававте со мене и ништо не реков..сега и ова и пак не се замарам со вас..
Дај
гледајтесиго вашето здружение..одете пак во Милано..синдикатот нека ви турка напред..правете добри работи за Милан ама ..ако јас брукам некој , јас сум тој што ќе одговара..
Уживајте вие со тој таканаречен „сајт’.
Ви посакувам се најдобро !
п.с Само не го лажете Андон со тоа кој бил одговорен за собирите во Скопје и кај Филе и колку „Челото“ бил ангажиран околу активноста и дека последниот пат самите се избришавте од админи и на фан клубот напишавте ИНТЕР и дека ме брукале и фанови на интер кога и самиот профил е отворен од вас
--- надополнето ---
не ди состоен да ти реплицирам ..тебе ни на кој било друг од кајгана ? 2-3 иницијатори поткрепени од некој што му е секојдневие да коментира на разни
постоиви тоа е се ! Т.е Кој знае кој сте вие ? Ама баш 10 души кои се замараат наместо со Милан со мене ! Бидете подобри од мене но
гледајтесиго вашиот фан клуб !