Спортски web портали во државава

Член од
27 октомври 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
Ти бе дечко кој по цел ден седиш на компјутер ќе ми кажуваш да одам да копам некоја бавча..беше исфрлен од секој фан клуб поради неконтролираните коментари ! Прво земи контролор еден искотролирајсе еднаш добро , после мисли на други нешта во животот како на пример копањето на дупки :Р

--- надополнето ---

што можам да очекувам од вас спрема мене ? Само коментари навредливи и ништо друго.. Не се замарам повеќе со вас..адиос

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ти бе дечко кој по цел ден седиш на компјутер ќе ми кажуваш да одам да копам некоја бавча..беше исфрлен од секој фан клуб поради неконтролираните коментари ! Прво земи контролор еден искотролирајсе еднаш добро , после мисли на други нешта во животот како на пример копањето на дупки :Р

WTF??? :pos:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Насловот е: Милан го сака Сисоко!
е од оваа статија го извадив ова
... Тој често е споредуван со Патрик Виерира поради сличниот стил на игра...

Виерира? :pos:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767

--- надополнето ---

што можам да очекувам од вас спрема мене ? Само коментари навредливи и ништо друго.. Не се замарам повеќе со вас..адиос
Не бе дечко, ти седиш по цел ден на компјутер, ама никако да научиш да пишуваш. Од никаде не сум исфрлен, па така член сум и на твојот квази фан клуб, не заради друго, туку само за смеење. Прочитај ги сите мои постови и види дали има во нив навредлива содржина. И ај да те прашам, од каде знаеш кој сум, дали сум исфрлен поради коментари, итн. Не сум оставил ниту еден коментар на твојот фанклуб, ниту планирам да оставам.

И извини за тоа со тутунот, и за тоа не те бивало, треба многу работа, гледај занимавај се со наместени утакмици и дојави и објавувај постови на кој стои платен оглас. Аххх колку само си комичен, а плус на тоа и неписмен. И да не заборавам, ако имаш од контролерите, кажи ми како функционираат, да знам таков да не купувам.

В

Вори

Гостин
Добро некој што праша што е ова брукање помеѓшу фановите ? Најдовте еден погрешен превод и ајде брука ? Факт е дека нема ништо да постигнете? Мојот фан клуб до сега па нема и понатаму да се замара со други фан клубови. Прво постиравте мое видео, се зафркававте со мене и ништо не реков..сега и ова и пак не се замарам со вас..

Дај гледајтесиго вашето здружение..одете пак во Милано..синдикатот нека ви турка напред..правете добри работи за Милан ама ..ако јас брукам некој , јас сум тој што ќе одговара..

Уживајте вие со тој таканаречен „сајт’.

Ви посакувам се најдобро !

п.с Само не го лажете Андон со тоа кој бил одговорен за собирите во Скопје и кај Филе и колку „Челото“ бил ангажиран околу активноста и дека последниот пат самите се избришавте од админи и на фан клубот напишавте ИНТЕР и дека ме брукале и фанови на интер кога и самиот профил е отворен од вас
:vozbud:

--- надополнето ---

не ди состоен да ти реплицирам ..тебе ни на кој било друг од кајгана ? 2-3 иницијатори поткрепени од некој што му е секојдневие да коментира на разни постоиви тоа е се ! Т.е Кој знае кој сте вие ? Ама баш 10 души кои се замараат наместо со Милан со мене ! Бидете подобри од мене но гледајтесиго вашиот фан клуб !

Колку време го проверуваше постов за да го напишеш без многу грешки,жити се? :pos:

Еден погрешен превод?

:pos:

--- надополнето ---

--- надополнето ---

АДДИО Малдини!

Член од
9 август 2008
Мислења
218
Поени од реакции
109

--- надополнето ---

Со две „Д“

АДДИО МАЛДИНИ! :pos:

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
абе ако не ви се допагаат не ги читајте, зошто мора за се и сешто да се јадело г****. Мислам дека темава треба да се затвори :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576

Закани фрчат до Панче, администраторот на најголемиот фан клуб во Македонија и уредникот на спортскиот web портал acmilan-mk.com
Лошо...

Што бара вакви работи да објавува на фан-страна, нека си средува приватно

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.637
Поени од реакции
22.674
Абе, вие миланези од форумов, што чекате?? Пријавувајте ја страната, па да ја избришаат. Или немате фејсбук профили?? :):)

Член од
9 август 2008
Мислења
218
Поени од реакции
109
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>|G.T.|

Код:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1596920728181&set=p.1596920728181
Оваа фотографија е од прфилот на Панче.

Како што може да забележите горе во десниот агол, Google Translate НОН-СТОП работи кај П..Малдини. :pos:
Ќе побараме од Гугл, Малдини да го назначат како почесен член на Гугл Транслејт. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom