punkbooster
Black Rose Dying
- Член од
- 10 декември 2009
- Мислења
- 845
- Поени од реакции
- 29
хахахаха епа играјси :pos2::pos2::pos2:Ќе си играм игрици дома во 3D
хахахаха епа играјси :pos2::pos2::pos2:Ќе си играм игрици дома во 3D
Ако не се заебаваш со прашањево....Да не знае некој каде можам да најдам вакви 3D наочари? Или па да ми шитне некој
или
Се зезаш или си озбилен?ako nekoj setal denovive po salonive za kompjuteri kade ima najeftini harddiskovi za backup od 320 do 750 gb?
kvaliteton ne mi e biten samo sakam da e nov ke go staam u eksterna kutija pa ne e vazno dali e IDE ili SATA
fala
Грубо инфо 1 тера нешто испод 100 евра (со кутија)ako nekoj setal denovive po salonive za kompjuteri kade ima najeftini harddiskovi za backup od 320 do 750 gb?
kvaliteton ne mi e biten samo sakam da e nov ke go staam u eksterna kutija pa ne e vazno dali e IDE ili SATA
fala
Ај сега одлучи се:ako nekoj setal denovive po salonive za kompjuteri kade ima najeftini harddiskovi za backup od 320 do 750 gb?
fala
Не се зезам со прашањево, финтата ми е да не се замарам да ги правам сам, и ќе играм 3D игри (барем да пробам со вакви наочари).Ако не се заебаваш со прашањево....
Напрај си ги сам...
Потребен материјал.....поцврст целофан во плава и црвена боја...исечи рамки од картон, ко на сликата, залепи го целофанот на рамките ...само пази на распоредот на боите, лево-десно, една варијанта дава 3д приказ позади сликата а другата пред сликата.
Затоа картонските се попрактични:pos2:
А тешко со нив дека ќе играш, може само календарите на некои фирми да ги гледаш......
Почетокот 2002 година земав асус нвидиа гф2 256 гтс ......ѓавол ипол кошташе.....во тоа големата кутија покрај стоте дрангулии имаше и такви 3д наочари....тие со сиво зеленкастите стакла и игра mesiah ми се чини беше за демонстрација на истите наочари.....или ја ќорав бев или нешто не беше како што треба....ништо од 3д немаше во играта.....додека демо фотографиите беа сосем во ред.Не се зезам со прашањево, финтата ми е да не се замарам да ги правам сам, и ќе играм 3D игри (барем да пробам со вакви наочари).
(Nvidia 3D Vision)
Имам еден WD стар година ипол некаде и се супер си работи и земав пред пола година некаде екстерен WD Mybook 1TB и исто сега за сега си е супер... Така да што знам, јас до сега нон стоп сум купувал WD и неден не ми се погодил срање, единствениот што ми се заебал беше стар едно 5 години и тоа се случи пред едно 4-5 години...Има ли вистина во тоа што се шушка дека HDD na Digital Western т.е. последниве што се донесени во МК се некое тешко срање односно им била утната серијата.....вчера сакав да купам еден но продавачот (познаник ми е) ми рече да не купувам од тие...да почекам некое време...