punkbooster
Black Rose Dying
- Член од
- 10 декември 2009
- Мислења
- 845
- Поени од реакции
- 29
Ќе си играм игрици дома во 3D![]()
хахахаха епа играјси
:pos2::pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе си играм игрици дома во 3D![]()
:pos2::pos2::pos2:
Да не знае некој каде можам да најдам вакви 3D наочари? Или па да ми шитне некој
![]()
или
![]()
ako nekoj setal denovive po salonive za kompjuteri kade ima najeftini harddiskovi za backup od 320 do 750 gb?
kvaliteton ne mi e biten samo sakam da e nov ke go staam u eksterna kutija pa ne e vazno dali e IDE ili SATA
fala

ako nekoj setal denovive po salonive za kompjuteri kade ima najeftini harddiskovi za backup od 320 do 750 gb?
kvaliteton ne mi e biten samo sakam da e nov ke go staam u eksterna kutija pa ne e vazno dali e IDE ili SATA
fala
fala
Ако не се заебаваш со прашањево....
Напрај си ги сам...
Потребен материјал.....поцврст целофан во плава и црвена боја...исечи рамки од картон, ко на сликата, залепи го целофанот на рамките ...само пази на распоредот на боите, лево-десно, една варијанта дава 3д приказ позади сликата а другата пред сликата.
Затоа картонските се попрактични:pos2:
А тешко со нив дека ќе играш, може само календарите на некои фирми да ги гледаш......
Не се зезам со прашањево, финтата ми е да не се замарам да ги правам сам, и ќе играм 3D игри (барем да пробам со вакви наочари).
(Nvidia 3D Vision)
Има ли вистина во тоа што се шушка дека HDD na Digital Western т.е. последниве што се донесени во МК се некое тешко срање односно им била утната серијата.....вчера сакав да купам еден но продавачот (познаник ми е) ми рече да не купувам од тие...да почекам некое време...