Помош, проблеми, прашања, совети...

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.233
Поени од реакции
10.604
Сакав да го сменам оригиналниот ссд оти пак почна да ми прави проблем no bootable device ќе се рестартира и така останува па си мислам да не ми прави проблем ссде-то кингстон затоа сакав ваше мислење за квалитетно ссд што ќе биде примарно на лаптопот. Плус му зедов самсунг 16 гб рам . Немам никаков друг проблем со лаптопот освен кога ќе му текне дневно може да се рестартира два - три пати и да пишува no bootable device а може и да кара со недели без да се рестартира.
Пред да менуваш било што скенирај си го дискот со

Ако покаже проблем мењај ако не друго е проблемот.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
19.026
Поени од реакции
23.259
Пред да менуваш било што скенирај си го дискот со

Ако покаже проблем мењај ако не друго е проблемот.
На Кингстон пишува 95 проценти good на самсунгот 100проценти good

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.233
Поени од реакции
10.604
На Кингстон пишува 95 проценти good на самсунгот 100проценти good
Онак нешто друго е проблем, ако ти се рчка пробај извади ги дисковите и пак врати ги.
Исто така осигурај се дека правиот диск ти е ставен bootable.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.325
Поени од реакции
3.715
Некој да има глушец ES9 Plus од Bloody и да знае како се мести макро со повторување до бескрај а не само од кога ќе завршат командите да ја повторува последната цело време ?

Член од
6 април 2014
Мислења
5.184
Поени од реакции
6.680
Imam lenovo ideapad 3 15alc6 ima eden hdmi port na koj imam prikluceno 1 monitor ama sakam da povrzam uste eden monitor a preku usb c port nemoze kolko sto razbrav usb c port na taj komp e samo za data prenos.

Dali postoi nacin za povrzuvanje na uste 1 monitor na toj laptop, nekoj poiskusen da spodeli mislenje?

Член од
8 ноември 2020
Мислења
35
Поени од реакции
9
Imam lenovo ideapad 3 15alc6 ima eden hdmi port na koj imam prikluceno 1 monitor ama sakam da povrzam uste eden monitor a preku usb c port nemoze kolko sto razbrav usb c port na taj komp e samo za data prenos.

Dali postoi nacin za povrzuvanje na uste 1 monitor na toj laptop, nekoj poiskusen da spodeli mislenje?
Мислам со ова можеш да го решиш ако ти се двата монитори HDMI

Член од
6 април 2014
Мислења
5.184
Поени од реакции
6.680
гледај да е со хдми излез. Исто така не знам зошто сите се со USB C приклучок. Ако немаш на лаптопот таков усб излез ќе ти треба од тип А на Ц адаптер

Problemo e so toj tip na laptop usb type c moze samo data da prenesuva.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.974
Поени од реакции
43.962
Problemo e so toj tip na laptop usb type c moze samo data da prenesuva.
Сигурно имаат адаптерче од тип ц на тип а. А и да нема можеш од Тему да нарачаш и док и адаптерче, ќе ти дојде за три недели макс.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.645
Поени од реакции
1.008
Toa ja spodeluva istata slika so ona na laptopot. Taka razbrav. Ista slika na 2 mesta.
Точно си разбрал. Една слика на 2 монитори. Го имав адаптеров и го вратив назад бидејќи сликата на едниот монитор беше полоша од сликата на другиот и на едниот монитор звукот не се пренесуваше.
Автоматски споено мислење:

Сигурно имаат адаптерче од тип ц на тип а. А и да нема можеш од Тему да нарачаш и док и адаптерче, ќе ти дојде за три недели макс.
е му врши работа адаптерче...просто портот не пренесува слика и слично, обичен дата порт е...имам сличен модел од леново. Ефтина класа лаптопи се затоа усб-ц е обичен
Автоматски споено мислење:

Барај вакви работи:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom