ок фала ќе му кажам за ова.:salut::smir:Па плочата беше фалична, од J&W, која не е некоја фирма, пробувавме се и сешто и на крај на сервис ја однесовме и ја префлешуваа некако со помош на друг боиос од друга плоча, во анхоч.
Нека купи некоја половна м. плоча, поефтино ќе пројде....ок фала ќе му кажам за ова.:salut::smir:
Мене ми се има десено да ми снема партиција од partition magic поради моја грешка, но ја имаше во Disk Menagment само и ставив Drive Letter и се врати, ако и кај тебе ја нема пробај и ти може ќе успее.Ај да се пофалам, додека правев некои конвертирања на хард дисков(Primary, logical), partition magic ми ја избриша цела партиција од 290gb со цела музика, филмови и такви работи.Ај наздравје нека ми е
Одам да се убијам ако не ги вратам.
И со 40 батерии да пробаш исти ќе ти биде, со вадење на батеријата се ресетираат сетинзите во биосот, а не се менува биосот.епа ете тој другарму ИМПЕРАТОРМК му рекол флешниго па ете до кај стигна сакаше да ме убеди и мене ама му реков остајго убав е мојот ...Иначе императоре јовче ми рече фала за флешувањето да ти речам.
не јас тој сам си го флешоваше биосот па од тогаш кога го рестартирал комот и не се ук..само диодата трепка нон-стоп и така иначе пробав и со батеријата извадена 2-3 минс ама џабе пак истото уште утре да пробаме со батеријата од стариот негов ком уште така.фала позз
Прво и најважно ништо не прави со дискот сега.
Не избрзувај, дискот е функционален, немаш временско ограничување за даги повратиш податоците.
Утре од пц ќе ти пишам што како ако некој досега не ти пише.
Фалави на сите,ќе му кажам така.А каде може да се најдат тие алатки??Јовче..ова ти треба
БИОС-от– да се флешува само ако има вистинска потреба од тоа. И, додека не се стекне искуство, тоа да се извршува во присуство на некој поискусен и поупатен.
ако се прави ова со биосот да пробаме така ако не нова или половна (зависи од него) тоа е.Нека купи некоја половна м. плоча, поефтино ќе пројде....
шо е финтата ако носиш вакви ?Да не знае некој каде можам да најдам вакви 3D наочари? Или па да ми шитне некој
или
Ќе си играм игрици дома во 3Dшо е финтата ако носиш вакви ?