Помош, проблеми, прашања, совети...

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Па плочата беше фалична, од J&W, која не е некоја фирма, пробувавме се и сешто и на крај на сервис ја однесовме и ја префлешуваа некако со помош на друг боиос од друга плоча, во анхоч.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Па плочата беше фалична, од J&W, која не е некоја фирма, пробувавме се и сешто и на крај на сервис ја однесовме и ја префлешуваа некако со помош на друг боиос од друга плоча, во анхоч.
ок фала ќе му кажам за ова.:salut::smir:

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Ај да се пофалам, додека правев некои конвертирања на хард дисков(Primary, logical), partition magic ми ја избриша цела партиција од 290gb со цела музика, филмови и такви работи.Ај наздравје нека ми е :zver:

Одам да се убијам ако не ги вратам.

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Прво и најважно ништо не прави со дискот сега.
Не избрзувај, дискот е функционален, немаш временско ограничување за даги повратиш податоците.

Утре од пц ќе ти пишам што како ако некој досега не ти пише.

Bobson

Seek & Destroy
Член од
22 февруари 2008
Мислења
274
Поени од реакции
41
Ај да се пофалам, додека правев некои конвертирања на хард дисков(Primary, logical), partition magic ми ја избриша цела партиција од 290gb со цела музика, филмови и такви работи.Ај наздравје нека ми е :zver:

Одам да се убијам ако не ги вратам.
Мене ми се има десено да ми снема партиција од partition magic поради моја грешка, но ја имаше во Disk Menagment само и ставив Drive Letter и се врати, ако и кај тебе ја нема пробај и ти може ќе успее.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
епа ете тој другарму ИМПЕРАТОРМК му рекол флешниго па ете до кај стигна сакаше да ме убеди и мене ама му реков остајго убав е мојот ...Иначе императоре јовче ми рече фала за флешувањето да ти речам.

не јас тој сам си го флешоваше биосот па од тогаш кога го рестартирал комот и не се ук..само диодата трепка нон-стоп и така иначе пробав и со батеријата извадена 2-3 минс ама џабе пак истото уште утре да пробаме со батеријата од стариот негов ком уште така.фала позз
И со 40 батерии да пробаш исти ќе ти биде, со вадење на батеријата се ресетираат сетинзите во биосот, а не се менува биосот.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Јовче..ова ти треба

Алатки за замена на БИОС-от

или

БИОС-от– да се флешува само ако има вистинска потреба од тоа. И, додека не се стекне искуство, тоа да се извршува во присуство на некој поискусен и поупатен.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Прво и најважно ништо не прави со дискот сега.
Не избрзувај, дискот е функционален, немаш временско ограничување за даги повратиш податоците.

Утре од пц ќе ти пишам што како ако некој досега не ти пише.

Средив со GetDataBack.Само ме мрзи на толку податоци да им правам copy-paste, после ќе се зафатам со тоа. :)

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Јовче..ова ти треба
БИОС-от– да се флешува само ако има вистинска потреба од тоа. И, додека не се стекне искуство, тоа да се извршува во присуство на некој поискусен и поупатен.
Фалави на сите,ќе му кажам така.А каде може да се најдат тие алатки??

Нека купи некоја половна м. плоча, поефтино ќе пројде....:toe:
ако се прави ова со биосот да пробаме така ако не нова или половна (зависи од него) тоа е.:toe::toe::vozbud:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Да не знае некој каде можам да најдам вакви 3D наочари? Или па да ми шитне некој :)

или

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Напишано од -={K-O-R-U-N}=-
Да не знае некој каде можам да најдам вакви 3D наочари? Или па да ми шитне некој :)

или

шо е финтата ако носиш вакви :)?

Ќе го гледаш светот во боја барем до 2012

Kajgana Shop

На врв Bottom