Помош, проблеми, прашања, совети...

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Да не знае некој каде можам да најдам вакви 3D наочари? Или па да ми шитне некој :)

или

Ако не се заебаваш со прашањево....

Напрај си ги сам...

Потребен материјал.....поцврст целофан во плава и црвена боја...исечи рамки од картон, ко на сликата, залепи го целофанот на рамките ...само пази на распоредот на боите, лево-десно, една варијанта дава 3д приказ позади сликата а другата пред сликата.
Затоа картонските се попрактични:pos2:

А тешко со нив дека ќе играш, може само календарите на некои фирми да ги гледаш......

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
ako nekoj setal denovive po salonive za kompjuteri kade ima najeftini harddiskovi za backup od 320 do 750 gb?
kvaliteton ne mi e biten samo sakam da e nov ke go staam u eksterna kutija pa ne e vazno dali e IDE ili SATA
fala

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
ako nekoj setal denovive po salonive za kompjuteri kade ima najeftini harddiskovi za backup od 320 do 750 gb?
kvaliteton ne mi e biten samo sakam da e nov ke go staam u eksterna kutija pa ne e vazno dali e IDE ili SATA
fala
Се зезаш или си озбилен?:toe:

Член од
11 септември 2009
Мислења
24
Поени од реакции
0
Доколку се купи матична од странство, можно ли е BIOS-от да биде сетиран на друг јазик, т.е. не на англиски. Прашувам зошто кај нас има многу слаб избор на матични со П55 чипсет, па планирам да земам од страна.

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
fala
Грубо инфо 1 тера нешто испод 100 евра (со кутија)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Има ли вистина во тоа што се шушка дека HDD na Digital Western т.е. последниве што се донесени во МК се некое тешко срање односно им била утната серијата.....вчера сакав да купам еден но продавачот (познаник ми е) ми рече да не купувам од тие...да почекам некое време...

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
^ Па се шушкаат, такви муавети, ама докази за тоа немам.

Ама кој ќе размислам одсекогаш се шушкале истите моабети.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
fala
Ај сега одлучи се:

Сакаш хард за бекап?
Или сакаш чкарт евтин хард колку да има...?

Ако не се заебаваш со прашањево....

Напрај си ги сам...

Потребен материјал.....поцврст целофан во плава и црвена боја...исечи рамки од картон, ко на сликата, залепи го целофанот на рамките ...само пази на распоредот на боите, лево-десно, една варијанта дава 3д приказ позади сликата а другата пред сликата.
Затоа картонските се попрактични:pos2:

А тешко со нив дека ќе играш, може само календарите на некои фирми да ги гледаш......
Не се зезам со прашањево, финтата ми е да не се замарам да ги правам сам, и ќе играм 3D игри (барем да пробам со вакви наочари).

(Nvidia 3D Vision)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Не се зезам со прашањево, финтата ми е да не се замарам да ги правам сам, и ќе играм 3D игри (барем да пробам со вакви наочари).

(Nvidia 3D Vision)
Почетокот 2002 година земав асус нвидиа гф2 256 гтс ......ѓавол ипол кошташе.....во тоа големата кутија покрај стоте дрангулии имаше и такви 3д наочари....тие со сиво зеленкастите стакла и игра mesiah ми се чини беше за демонстрација на истите наочари.....или ја ќорав бев или нешто не беше како што треба....ништо од 3д немаше во играта.....додека демо фотографиите беа сосем во ред.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Кажете некоја страна за купување хардвер преку картичка.(што има доставка во македонија се разбира)

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Вака, ми сменија матична плоча.
И сеа кога ќе си го врзам појачалото на плочата, има брум (зуење грдо) кога ќе врзам слушалки нема брум. А кога појачалото ќе го врзам на било шо друго нема зуење.
Го однесов назад компјутерот момците ме убедуваат дека е појачалото и неќат да го пипнат.
Има ли лек, или да ги убијам?

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Има ли вистина во тоа што се шушка дека HDD na Digital Western т.е. последниве што се донесени во МК се некое тешко срање односно им била утната серијата.....вчера сакав да купам еден но продавачот (познаник ми е) ми рече да не купувам од тие...да почекам некое време...
Имам еден WD стар година ипол некаде и се супер си работи и земав пред пола година некаде екстерен WD Mybook 1TB и исто сега за сега си е супер... Така да што знам, јас до сега нон стоп сум купувал WD и неден не ми се погодил срање, единствениот што ми се заебал беше стар едно 5 години и тоа се случи пред едно 4-5 години...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
И јас имам WD од 1тб и екстерен исто така, одлично си работат.

Исто така имам уште 3 други WD дискови и никаков проблем не сум имал веќе неколку години. Тотално сум задоволен од WD.

Kajgana Shop

На врв Bottom