Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па плочата беше фалична, од J&W, која не е некоја фирма, пробувавме се и сешто и на крај на сервис ја однесовме и ја префлешуваа некако со помош на друг боиос од друга плоча, во анхоч.
ок фала ќе му кажам за ова.:salut::smir:
Ај да се пофалам, додека правев некои конвертирања на хард дисков(Primary, logical), partition magic ми ја избриша цела партиција од 290gb со цела музика, филмови и такви работи.Ај наздравје нека ми е
Одам да се убијам ако не ги вратам.
епа ете тој другарму ИМПЕРАТОРМК му рекол флешниго па ете до кај стигна сакаше да ме убеди и мене ама му реков остајго убав е мојот ...Иначе императоре јовче ми рече фала за флешувањето да ти речам.
не јас тој сам си го флешоваше биосот па од тогаш кога го рестартирал комот и не се ук..само диодата трепка нон-стоп и така иначе пробав и со батеријата извадена 2-3 минс ама џабе пак истото уште утре да пробаме со батеријата од стариот негов ком уште така.фала позз
Прво и најважно ништо не прави со дискот сега.
Не избрзувај, дискот е функционален, немаш временско ограничување за даги повратиш податоците.
Утре од пц ќе ти пишам што како ако некој досега не ти пише.
Јовче..ова ти треба
БИОС-от– да се флешува само ако има вистинска потреба од тоа. И, додека не се стекне искуство, тоа да се извршува во присуство на некој поискусен и поупатен.
Нека купи некоја половна м. плоча, поефтино ќе пројде....![]()
Да не знае некој каде можам да најдам вакви 3D наочари? Или па да ми шитне некој
![]()
или
![]()
шо е финтата ако носиш вакви?