Општи дискусии за ТВ серии

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Дечки ај мала помош. Во двоумица сум NETFLIX или HBO GO.

NETFLIX имав еден месец освен peaky Blinders, Marvel Titans освен тоа филмовите сите стари гледани веќе др серии само Lucifer. Затоа ја гледам опцијата на HBO. HBO GO гледам е 5е додека за NETFLIX плаќав 12е. Искуства некој или совет?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.610

NETFLIX имав еден месец освен peaky Blinders, Marvel Titans освен тоа филмовите сите стари гледани веќе др серии само Lucifer. Затоа ја гледам опцијата на HBO. HBO GO гледам е 5е додека за NETFLIX плаќав 12е. Искуства некој или совет?
Ме заинтересира ова и се регистрирав, ама како што гледам не ги имаат најновите епизоди, така да најверојатно нема да продолжам втор месец. Денес излезе 21ва епизода од Modern Family, а на HBO GO последната ставена им е 13та.

:neetaka::neetaka:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
Ме заинтересира ова и се регистрирав, ама како што гледам не ги имаат најновите епизоди, така да најверојатно нема да продолжам втор месец. Денес излезе 21ва епизода од Modern Family, а на HBO GO последната ставена им е 13та.

:neetaka::neetaka:
Pa modern family ne e hbo produkcija, isto kako na netflix sto brooklyn nine-nine e 2 sezoni ponazad i gi nema novite. Nivnite serii gi ima odma, kako GOT uste vo 3 si vrti premierno.

Imam od vip 2 godini hbo i go pustam ednas u 10 dena... Spored mene netflix e podobro bidejki ima poveke content i pobrzo raste so istiot, odosto hbo. Stalno mi vrti doma u pozadina nesto od netflix za razlika od hbo.

Hbo vredi ako gledas superherojski filmovi i vredi da gi izgledas nivnite klasici, bidejki gi imaat najjakite serii.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.610
Pa modern family ne e hbo produkcija, isto kako na netflix sto brooklyn nine-nine e 2 sezoni ponazad i gi nema novite. Nivnite serii gi ima odma, kako GOT uste vo 3 si vrti premierno.

Imam od vip 2 godini hbo i go pustam ednas u 10 dena... Spored mene netflix e podobro bidejki ima poveke content i pobrzo raste so istiot, odosto hbo. Stalno mi vrti doma u pozadina nesto od netflix za razlika od hbo.

Hbo vredi ako gledas superherojski filmovi i vredi da gi izgledas nivnite klasici, bidejki gi imaat najjakite serii.
Па на нивната страна со ударни букви пишува "Сите сезони и сите епизоди достапни", не пишува дека се само тие од нивната продукција достапни.
Суперхеројски серии строго не, посебно после Arrow...

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.225
Поени од реакции
8.332

Ако си на Вип постејд таму ти е 250денари ХБО ГО
Нетфликс само со ВПН 3евра месечно е windscribe па го пукаш америчкиот далеку поквалитетни содржини има.
има и од тие шерувани по 4 долари за 6 месеца (јас ваков користам)

Член од
7 април 2015
Мислења
2.811
Поени од реакции
1.714
Само Хулу, ако сте повеќе за серии гледање, далеку се поажурни за сериите.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Како стојат со избор? Дали имаат повеќе серии?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.225
Поени од реакции
8.332
Нетфликс има 1355, Хулу има 1287[DOUBLEPOST=1556799502][/DOUBLEPOST]
https://www.justwatch.com/us/tv-shows?providers=hlu,nfx

еве види си Приме амазон води со 1562

Член од
7 април 2015
Мислења
2.811
Поени од реакции
1.714
Не знам за тоа, но побрзо ги ставаат новите епизоди, како и имаат некои серии, кои се стримаат само кај нив, на пример Фајрфлај или Бафи, Вероника Марс и слични, а секако супер им е колекцијата на Аниме серии. Имаш и опција за доплата за ХБО, Синемакс, Шоутајм, Старз, па така ги добиваш и нивните ексклузиви.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ми се засвиѓа серијата Лимитлес, ама само 1 сезона било... Да не знае некој 2 сезона кога ќе ја даваат?

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841

Кој се тие класици според тебе, на пример мене освен The Wire, Sopranos, GOT, Six feet under не ми текнува на други ?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.147
Поени од реакции
37.701
Кој се тие класици според тебе, на пример мене освен The Wire, Sopranos, GOT, Six feet under не ми текнува на други ?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Boardwalk Empire, Sex and the City, Band of Brothers, Twin Peaks, Curb Your Enthusiasm, Mad Men, The Newsroom, The Office, Carnivale, Californication, Ray Donovan, True Blood... Е сега не се сите од овие нивни, ваљда, ама сите се (некои повеќе, други помалку) класици, и сите ги има на HBO GO. Плус од поновите, кои собираат награди изминативе години или пак се покажале одлично кај критиката, ги има The Leftovers, Westworld, Big Little Lies, Show Me a Hero, Taboo, True Detective, The Young Pope, Olive Kiteridge, Castle Rock, Sharp Objects, The Night Of, Barry, Escape at Dannemora, Silicon Valley и од оние што не се нивни: Penny Dreadful, The Big Bang Theory, The Handmaid's Tale, Fargo... Прејаки серии има на HBO.

Kajgana Shop

На врв Bottom