Општи дискусии за ТВ серии

Член од
26 јануари 2020
Мислења
974
Поени од реакции
1.266
Првата сезона на True Detective ја изгледав и сум фасциниран, дали и другите сезони се добри или че се разочарам?

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.793
Поени од реакции
14.885
Првата сезона на True Detective ја изгледав и сум фасциниран, дали и другите сезони се добри или че се разочарам?
Првата го дигна нивото многу. 2ра и 3та се океј, ама споредено со прва се послаби. Вреди да се изгледаат, особено трета.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.148
Поени од реакции
37.706
Уште и третата е добра. Втората многу бавна, четвртата срање.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
974
Поени од реакции
1.266
Уште и третата е добра. Втората многу бавна, четвртата срање.
Тогаш до трета би ги изгледал. Иначе првава сезона ми остави огромен впечаток значи воведната песна, целата приказна, глумците, па и песната на крајот, нека си еби векот Раст мн филозофираше ми го испра умот ! :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.148
Поени од реакции
37.706
Тогаш до трета би ги изгледал. Иначе првава сезона ми остави огромен впечаток значи воведната песна, целата приказна, глумците, па и песната на крајот, нека си еби векот Раст мн филозофираше ми го испра умот ! :D
Од овој тип на серии не знам колку си гледал други, ако не си ги гледал, препорака од мене и за The Killing (првите 2 сезони), Broadchurch, The Chestnut Man и The Night Of.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.793
Поени од реакции
14.885
Јас пред некој месец ја изгледав за втор пат. Топ 5 за мене.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.735
Поени од реакции
11.611
Прва - врв
Втора - тешко срање
Трета - мех
Четврта - средно жалосна

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.224
Поени од реакции
2.284
Landman -почнува ок има надеж дека ќе се развие интересна приказна и ондак пола серија се врти околу мајката и ќерката, како вежбаат, волонтираат у старечки дом и бла бла бла слични глупи причи. 2 ра сезона тешко дека би ја гледал
Mindhunt- одлична, има паралелни приказни не е прекомплицирана може да се следи и секоја наредна епизода едвај чекаш да ја почнеш. Има најава и за 3 та сезона, едвај ја чекам.

Kajgana Shop

На врв Bottom