- Член од
- 26 јануари 2020
- Мислења
- 974
- Поени од реакции
- 1.266
Првата сезона на True Detective ја изгледав и сум фасциниран, дали и другите сезони се добри или че се разочарам?
Првата го дигна нивото многу. 2ра и 3та се океј, ама споредено со прва се послаби. Вреди да се изгледаат, особено трета.Првата сезона на True Detective ја изгледав и сум фасциниран, дали и другите сезони се добри или че се разочарам?
Its downhill from here!Првата сезона на True Detective ја изгледав и сум фасциниран, дали и другите сезони се добри или че се разочарам?
Уште и третата е добра. Втората многу бавна, четвртата срање.Првата сезона на True Detective ја изгледав и сум фасциниран, дали и другите сезони се добри или че се разочарам?
Тогаш до трета би ги изгледал. Иначе првава сезона ми остави огромен впечаток значи воведната песна, целата приказна, глумците, па и песната на крајот, нека си еби векот Раст мн филозофираше ми го испра умот !Уште и третата е добра. Втората многу бавна, четвртата срање.
Од овој тип на серии не знам колку си гледал други, ако не си ги гледал, препорака од мене и за The Killing (првите 2 сезони), Broadchurch, The Chestnut Man и The Night Of.Тогаш до трета би ги изгледал. Иначе првава сезона ми остави огромен впечаток значи воведната песна, целата приказна, глумците, па и песната на крајот, нека си еби векот Раст мн филозофираше ми го испра умот !![]()
Прва - врвПрвата сезона на True Detective ја изгледав и сум фасциниран, дали и другите сезони се добри или че се разочарам?