- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.378
- Поени од реакции
- 84.627
Добра серија, ко филмот,
https://www.imdb.com/title/tt7908628/
https://www.imdb.com/title/tt7908628/
Ме заинтересира ова и се регистрирав, ама како што гледам не ги имаат најновите епизоди, така да најверојатно нема да продолжам втор месец. Денес излезе 21ва епизода од Modern Family, а на HBO GO последната ставена им е 13та.Дечки ај мала помош. Во двоумица сум NETFLIX или HBO GO.
NETFLIX имав еден месец освен peaky Blinders, Marvel Titans освен тоа филмовите сите стари гледани веќе др серии само Lucifer. Затоа ја гледам опцијата на HBO. HBO GO гледам е 5е додека за NETFLIX плаќав 12е. Искуства некој или совет?
Pa modern family ne e hbo produkcija, isto kako na netflix sto brooklyn nine-nine e 2 sezoni ponazad i gi nema novite. Nivnite serii gi ima odma, kako GOT uste vo 3 si vrti premierno.Ме заинтересира ова и се регистрирав, ама како што гледам не ги имаат најновите епизоди, така да најверојатно нема да продолжам втор месец. Денес излезе 21ва епизода од Modern Family, а на HBO GO последната ставена им е 13та.
![]()
Па на нивната страна со ударни букви пишува "Сите сезони и сите епизоди достапни", не пишува дека се само тие од нивната продукција достапни.Pa modern family ne e hbo produkcija, isto kako na netflix sto brooklyn nine-nine e 2 sezoni ponazad i gi nema novite. Nivnite serii gi ima odma, kako GOT uste vo 3 si vrti premierno.
Imam od vip 2 godini hbo i go pustam ednas u 10 dena... Spored mene netflix e podobro bidejki ima poveke content i pobrzo raste so istiot, odosto hbo. Stalno mi vrti doma u pozadina nesto od netflix za razlika od hbo.
Hbo vredi ako gledas superherojski filmovi i vredi da gi izgledas nivnite klasici, bidejki gi imaat najjakite serii.
Ако си на Вип постејд таму ти е 250денари ХБО ГОДечки ај мала помош. Во двоумица сум NETFLIX или HBO GO.
NETFLIX имав еден месец освен peaky Blinders, Marvel Titans освен тоа филмовите сите стари гледани веќе др серии само Lucifer. Затоа ја гледам опцијата на HBO. HBO GO гледам е 5е додека за NETFLIX плаќав 12е. Искуства некој или совет?
Како стојат со избор? Дали имаат повеќе серии?Само Хулу, ако сте повеќе за серии гледање, далеку се поажурни за сериите.
Нетфликс има 1355, Хулу има 1287[DOUBLEPOST=1556799502][/DOUBLEPOST]Само Хулу, ако сте повеќе за серии гледање, далеку се поажурни за сериите.
https://www.justwatch.com/us/tv-shows?providers=hlu,nfxКако стојат со избор? Дали имаат повеќе серии?
Не знам за тоа, но побрзо ги ставаат новите епизоди, како и имаат некои серии, кои се стримаат само кај нив, на пример Фајрфлај или Бафи, Вероника Марс и слични, а секако супер им е колекцијата на Аниме серии. Имаш и опција за доплата за ХБО, Синемакс, Шоутајм, Старз, па така ги добиваш и нивните ексклузиви.Како стојат со избор? Дали имаат повеќе серии?
Кaнселирaнa е зa жaл немa дa имa втoрa сезoнa.Ми се засвиѓа серијата Лимитлес, ама само 1 сезона било... Да не знае некој 2 сезона кога ќе ја даваат?
Кој се тие класици според тебе, на пример мене освен The Wire, Sopranos, GOT, Six feet under не ми текнува на други ?Pa modern family ne e hbo produkcija, isto kako na netflix sto brooklyn nine-nine e 2 sezoni ponazad i gi nema novite. Nivnite serii gi ima odma, kako GOT uste vo 3 si vrti premierno.
Imam od vip 2 godini hbo i go pustam ednas u 10 dena... Spored mene netflix e podobro bidejki ima poveke content i pobrzo raste so istiot, odosto hbo. Stalno mi vrti doma u pozadina nesto od netflix za razlika od hbo.
Hbo vredi ako gledas superherojski filmovi i vredi da gi izgledas nivnite klasici, bidejki gi imaat najjakite serii.
Kako be taka.. nikad vise nema da ja ima serijava? One sesone wonder bese?Кaнселирaнa е зa жaл немa дa имa втoрa сезoнa.
Boardwalk Empire, Sex and the City, Band of Brothers, Twin Peaks, Curb Your Enthusiasm, Mad Men, The Newsroom, The Office, Carnivale, Californication, Ray Donovan, True Blood... Е сега не се сите од овие нивни, ваљда, ама сите се (некои повеќе, други помалку) класици, и сите ги има на HBO GO. Плус од поновите, кои собираат награди изминативе години или пак се покажале одлично кај критиката, ги има The Leftovers, Westworld, Big Little Lies, Show Me a Hero, Taboo, True Detective, The Young Pope, Olive Kiteridge, Castle Rock, Sharp Objects, The Night Of, Barry, Escape at Dannemora, Silicon Valley и од оние што не се нивни: Penny Dreadful, The Big Bang Theory, The Handmaid's Tale, Fargo... Прејаки серии има на HBO.Кој се тие класици според тебе, на пример мене освен The Wire, Sopranos, GOT, Six feet under не ми текнува на други ?
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk