Каде ги слушавме неверојатните Усташи што 90% од утакмицата зборат за Хезоња и Богдановиќ, матер у сред пичка неписмена да им ебам. Ќе вријат Един и Коле следнава сезона, мелем за уши ќе бидат.Конечно НБА со Един. Осум утакмици неделно во регуларна е одлично со оглед на тоа што спортклуб ја даваа само утакмицата у недела у 21:30.
Имаат некоја промоција преку некои агенти, ми дојдоа дома пред 2 недели за 1200 ми понудија тв, интернет неограничен и фиксен и гратис арените. Поклонче.А ние што немаме Арени?
Кој телеком та работа??Имаат некоја промоција преку некои агенти, ми дојдоа дома пред 2 недели за 1200 ми понудија тв, интернет неограничен и фиксен и гратис арените. Поклонче.
Seushte nepobedlivi .Ne gledam tema za svetskoto.. Sho mislite za sansite na srbija spanija i ostanati protiv ovaj sostav na SAD (ako ne otkazi uste nekoj)
Lillard/kemba
Mitchell/middleton
Kuzma/barnes/tucker
Love/tatum/milsap
Drummond/turner/lopez
Најверојатно Даме и Лав се следни кои ќе се откажат така да Србија ќе има добри шанси. Другите екипи некако стари и истрошени ми се, Симонс да играше за АУС ќе беа интересни ама вака никој не гледам сериозен освен Србија.Ne gledam tema za svetskoto.. Sho mislite za sansite na srbija spanija i ostanati protiv ovaj sostav na SAD (ako ne otkazi uste nekoj)
Lillard/kemba
Mitchell/middleton
Kuzma/barnes/tucker
Love/tatum/milsap
Drummond/turner/lopez
ДаКој телеком та работа??