Која серија повеќе ја сакате и зошто? (Fear the Walking Dead vs. The Walking Dead: World Beyond)

Вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    8

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
И јас гласам за ЦСИ.
Некако Law & order ми е чудна :S

Иначе, ја изгледав Game of thrones. Во дуелот Lost vs GoT гласав за Лост, иако ја немав сеуште гледано GoT. Епа уште се држам на тоа. Не дека GoT e лоша серија - далеку од тоа. Али не може со Лост.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Гласам за Law and Order од причина што се' уште ја следам Special Victims Unit кога ќе ја начекам случајно на Телма или HRT, а инаку имам гледано по нешто од сите четири верзии. До друга страна, CSI не ја гледам повеќе бидејќи ми е досадна, иако на времето ептен ја сакав.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
CSI се забавни во холивудска смисла и карактерите се преубави сјајни итн.
Ама Law and Order е класа за себе.
Прибрана серија, посебно criminal intent со Роберт Горен, тоа се 8 сезони да гледаш и да плачеш од среќа што е толку закон.
А циесај е ко куељо ебате...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.058
Поени од реакции
15.027
CSI, некако глумците поинтересни. Посебно: CSI:Miami и CSI:Las Vegas

AntiZionist

undergoing construction
Член од
31 март 2009
Мислења
305
Поени од реакции
144
CSI, ниту една Law & order не успеа да ми го задржи вниманието

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Law and Order. Пореална ми е, ликовите ми се пореални. CSI ја гледав, како впрочем сите тука, ама највеќе ми се допаѓаше Лас Вегас, другиве ми одеа на нерви, посебно Мајами со Хорацио... Аман веќе со тоа наочарите и оние opening lines. Изгледа само мене ми одеше типот на нерви. Премногу нереално ми е. И Law and Order имаат помалце претерувања, ама CSI ми се ептен. Да беше така лесно, стапката на криминал ќе беше минимална низ светов. Посебно ја сакав Law and Order со црнецот и Лени и со Џек Мекој како обвинител. Ѕверка ми е типот. Сите ми се свиѓаат, интересни ми се. Плус Chris Noth глумеше во Law and Order:CI.:love: А и Лас Вегас откако си отиде Грисом ја упропастија некако.
Не е дека не ја сакам CSI, кога можам, кога ќе ја начекам ја гледам онака да си разлабавам глава, ама Law and Order го има мојот глас.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Кога беа Декстер и ББ, не можев да се одлучам, ама тука дефинитивно CSI.
Интересна е, ликовите се ок.
L&O, пак, од друга страна не ми прави воопшто мерак. Како целина(сите серии) не ми оставила некој впечаток. На канал 5 ја имаше едно време, на Fox Crime има серии, ама слабо. Ликовите многу нафурани ми се некако.

Штета што Мајами ја терминираа:)icon_lol:), таа ми беше некако најинтересна од CSI како целина.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Поштувам само Лас Вегас, уште се сеќавам на поделената епизода каде овој од тимот (Ник?) беше жив закопан.

Иначе, Law and Oder како целина, повеќе реална, повеќе драма, аll that.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.847
Поени од реакции
10.650
Гласам за CSI, повеќе ја имам гледано отколку Law & Order и подобра ми е, а посебно Мајами.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
ЦСИ е подинамична од L&O затоа мојот глас оди за цси

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Гласам за CSI.
Единтвена Law & Order серија шо ми е малце интересна е Special Victims Unit, ама и неа не ја гледам редовно. Cите CSI се добри, ама омилена ми CSI: NY, а по неа Miami. Las Vegas некако глупа ми стана откако си замина Грисом, па после замина и Реј.

Kajgana Shop

На врв Bottom