Која серија повеќе ја сакате и зошто? (Fear the Walking Dead vs. The Walking Dead: World Beyond)

Вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    8

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
И од мене глас за Nick Slaughter.
Затоа што и сега кога ја гледам ми остава впечаток на добра серија, Beverly Hills, 90210 - not so much.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Највечи фраер у маало. Ник Слотер и секое лето е интересно :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Шознам, двете отсликуваат класичен дебилизам. И на тие што ги гледаа(т) и на тие што ги прават.

Ќе гласам за „тропска горештина“, од општа причина што верувам дека Беверли Хилс ја заеба работата на овие простори. Заради Брендон, Кели, Бренда и т.н., луѓето мислеа дека во Америка е рајот, и дека секој може да вози порше во школото каде што ќе има посебен плакар и ќе има заеднички час по социологија со некоја згодна цура која ќе го кани дома и' и додека родителите и се дома.

Да сумирам, заради лоботомијата која ја нуди 90210 или како и да беше, гласам за neumoljivi Ник Слотер, кој за жал го прескокнав(ме) ова лето.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
И двете ги сакам подеднакво, ама ќе гласам за Тропски горештини, затоа што баш пораснав со неа. Ја гледав и Беверли Хилс, ама како девојче никогаш не се замарав за целата таа “средношколска љубовна драма“, можеби затоа што бев и помала, ама повеќе ме интересираа други работи и не замарав многу за кој во кого се заљубил и слични ствари и поинтересни ми беа сериите како Тропски горештини... :)

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Тропски горештини дефинитивно. Поради Ник Слотер.:D

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Јас сум повеќе за Тропски горештини, немаше толку драма како Беверли Хилс. А, и многу беше летна.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Tropical Heat, зашто кога го пратиш Nick Slaughter со неговите авантури секое лето,10 лета по ред, едноставно не може типот да не ти влезе под кожа :)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Беверли Хилс, ако прајме сериозно муабет. Револуционерна серија во својот жанр.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Anywhereee the wind blowsss....goess right back to meee eee eeeee

Тропски горештини баба

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Да не се мачам да бројам Ник ги тепаше Брендон и Дилан со историски резултат од 16-2. Дали ќе повториме уште еднаш дуел со ваков резултат останува да видиме.

Во меѓувреме Ник се лади со Силви на некоја плажа.....

Новиoв дуел очекувам да биде мошне изедначен и осеќам дека ќе го решат жениве. :rolleyes: Зошто? Сега ќе видите.

Значи двајца момци, херои, пораснавме со нив. Едниот со сабја пловеше по мориња, другиов имаше маќеа Божица жива досада, па му правеше пречки пошто инаку ќе му беше досадно зашто е најјачи во цел свет.

Значи дуелов ни е следен:

VS

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Соколот for the win. :D

Гласам за Синбад, шо поради соколот, а и поинтересна ми беше. Херкулец не ме радуваше многу-многу.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Мнооооооооооооооооооогу тежок избор.Ептен.И двете беа дел од моето детство,и двете подеднакво ги сакам.

За жал не можам да изберам.

Kajgana Shop

На врв Bottom