Да се самоцитирам од темата за Декстер:
За глума и Мајкл, и Брајан и Арон се феноменални!
Ама Декстер премногу ја одолжија, а гледам дека уште некоја сезона планираат да има. Кога ќе излезат неколку епизоди, ќе погледнам чисто за да видам во која насока ќе иде ова со Деб, ама да ги чекам епизодите со нетрпение секоја недела, тешко.
Декстер многу варираше во квалитет. Прва и четврта сезона беа одлични, додека кај Брејкинг Бед секоја сезона е подобра од претходната така да мојот глас иде за Брејкинг Бед.Како и да го изведат со практикантот ќе биде видено:
1. соучесник-веќе имаше соучесници Декс, завршија или мртви или го напуштија.
2. следна жртва на Декс.
Едино што може да направат, а мене да не ми е глупо е практикантот да го убие Декс.
Премногу ја одолжија приказнава. Декстер е нинџа, испоуби толку луѓе, а никој не се посомнева цели шест сезони (мрднаа од таа позиција сега со Деб), преживеа во какви се не опасности, а пак не му фали влакно...
Не дека ми беше лош крајот на сезонава, ама... не може да ми го поправи впечатокот за целата сезона. Идеален крај ќе беше Тревис го убива Декс, доаѓа Деб во црквата и го убива Тревис. The end.
Да, се зафатив со убивањето на Декс, ама претераа. Ќе се подразмислам дали ќе ги гледам следните 2 сезони.
За глума и Мајкл, и Брајан и Арон се феноменални!
Ама Декстер премногу ја одолжија, а гледам дека уште некоја сезона планираат да има. Кога ќе излезат неколку епизоди, ќе погледнам чисто за да видам во која насока ќе иде ова со Деб, ама да ги чекам епизодите со нетрпение секоја недела, тешко.