И како да не те заебава човек? Види што си пишала за утакмицата со Волвс, онака се што напиша е неточно и обратно. Волвс еднаш шутнаа цел меч и гол дадоа, толку беше од нив. Не викам ништо за денешниот меч со Јунајтед, да не ме цитираш ако случајно не тепаат.
Автоматски споено мислење:
1.50 е за Тотенхем. Колку треба да биде според тебе за екипа со фул состав, со форма во нагорна линија и екипа која циља на ЛШ пласман, против екипа со 6-7 повредени играчи и очаен скор на гости? 2.50 да не сакаш?
Од секој мојт да се препишит тип доволно е само да го поставит на темава на пример Џони ко беше активен све контра му играв и добитен бев требит да знајш како некогаш
Оти да не победи Кари бе? 25 шута се, не се малце. Претежно квалитетот испливува наа вакви натпревари. Не е ова еден шут па ајде Татум ќе погоди, овај не.
Treba da pobedi muabetot bese za 2 koef ne vredi na jaka uplata. 6 igraci se, ke bide interesno i daleku od toa deka Kari e nekakov fiks.
Nekoj spomna deka go videl na 2.80-2.90 koef, ama ne kaza vo koja kladilnica. Kaj e tolku koef ? Nikade. Vo site kladilnici e ispod 2.00 a za tolku ne vredi.
30evra na Lavin i 20 na Tatum, kolku da bide pointeresno pratenjeto.
Treba da pobedi muabetot bese za 2 koef ne vredi na jaka uplata. 6 igraci se, ke bide interesno i daleku od toa deka Kari e nekakov fiks.
Nekoj spomna deka go videl na 2.80-2.90 koef, ama ne kaza vo koja kladilnica. Kaj e tolku koef ? Nikade. Vo site kladilnici e ispod 2.00 a za tolku ne vredi.
30evra na Lavin i 20 na Tatum, kolku da bide pointeresno pratenjeto.
darezliva kladilnica ovaa, koja i da e.
ne e samo za kari pogolem koef.
na zabivanje e sekade 1.9 na toj casius,
a na skils za doncic e generalno 3.2
a za mvp janis ima 4.5 na bet365
Оти да не победи Кари бе? 25 шута се, не се малце. Претежно квалитетот испливува наа вакви натпревари. Не е ова еден шут па ајде Татум ќе погоди, овај не.
Vo dodatokot moze stoi 2.70 koeficient ama probaj uplati ja na pojak vlog i stori mi aber dali ke ti ja uplatat po toj koeficient, bidekji sekade online e 2.00 ili ispod koeficientot.
Ako ja prifakjaat na 2.70, togas tovarete, toa e solidno value, realniot koef e 2.00.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.