Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
5 март 2018
Мислења
17.120
Поени од реакции
19.524
@cholismo
Еве ти пример за добар, или ајде подобро кажано логичен тип али промашен, иако едниот од двата типа пројде сепак мечот се одвиваше сосема спротивно од она што очекував и напишав.

И сеа спореди го твојот погоден тип за Јунајтед х2 кој патем еве искрено ќе ти кажам ми се допадна пошо и мене ми беше некако премала квотата на Сити и нека ти текне што ти зборуваме овде цело време. За екипа која има 21 победа по ред и која игра ненормално добро ти пишуваш дека против Волвс не биле ништо посебно, а тие тепаа 4-1 и Волвс голот го дадоа од прекин, впрочем и единствен шут им беше тоа. Не е секогаш работата само контра фаворит, ете Интер ко гостин условно речено имаше 1.95 против Милан, а дерби е нели, и пак ги одраа 0-3 пошо едноставно се појаки. Ти сигурно и овде си рекла кој кур е Интер 1.90 да има и бап 1х или нешто у корист на Милан, сеедно.
Го гледав Волфс и првото полувреме не се видоја, во второ полувреме беше друга приказна, Сити не играше фудбал, Волфс имаа контри кои им ги поклони Сити на средина на терен, грешки правеа шо е несвојствено за нив, мислам дека им фалеше Гундоган таму. Ѓуптинот Адама кој според мене е напреценетото нешто во фудбалот ги посра контрите и сите топки ги испрати над трибина.
Го изиграв Јунајтед заради квотата, поради ривалството и заради тоа што Сити веќе им избега 14 бодови, кикс ништо не им менува реално.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
1615208230027.png
Немам време да пишувам анализи, овие ми ги фати окото за вечер, последната прескокнете ја, избрзав со неа, имаат повредени едмонтон но доцна прочитав (би требало да тепаат и така, ама пак јбг).

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Inter - Atalanta X 3,65 vo zlatna..

Staveni na 10 bona...
Nema posebna analiza, mislam deka nema da pobedi Inter, Atalanta ne se za frlanje, baska vo posledni 6 tekmi imaat megju sebe po 1 pobeda i 4 nereseni...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.953
Поени од реакции
23.811
Inter - Atalanta X 3,65 vo zlatna..

Staveni na 10 bona...
Nema posebna analiza, mislam deka nema da pobedi Inter, Atalanta ne se za frlanje, baska vo posledni 6 tekmi imaat megju sebe po 1 pobeda i 4 nereseni...
Па стај слика ако веќе си ја уплатил, зашто и јас ја имам кец на 2000€ вака.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Па стај слика ако веќе си ја уплатил, зашто и јас ја имам кец на 2000€ вака.
Mislam deka temava ne e za postiranje sliki, a ima posebna za dobivka.. ako bidne X te citiram tamu so slika, ako bidne 1 cekam da me citiras so uplatata

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Mislam deka temava ne e za postiranje sliki, a ima posebna za dobivka.. ako bidne X te citiram tamu so slika, ako bidne 1 cekam da me citiras so uplatata
Нема врска каков ќе биде исходот, ако веќе се фалиш дека си ставил голема уплата (10к) тури ја како доказ, може ќе те следиме на по некоја илјадарка.
Вака си како @cholismo, искрено би се обложил дека немаш ставено повеќе од 1000 денари.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Zasto da stavam livcinja na temava koga nikoj drug ne stava livcinja tuka u osven nekoj padobranec koga ke fati i tuka postira, a ustvari za toa ima druga tema za "falenje".. ete rekov ako dobijam i ja ke se pofalam tamu i ke se uverite..
Автоматски споено мислење:

Ni ilz ni boce ni chiksy ni stavro nikoj ne stava unapred tiketi so jaka uplata, a deckite si mavaat jako.. temava e za nudenje tip, koj na kolku saka neki si izigra.. ja imam takov sens deneska i taka bapnav.. ednostavno moze sum sueveren i unapred nejkam nekoj da mi iskobi i da postiram..

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Zasto da stavam livcinja na temava koga nikoj drug ne stava livcinja tuka u osven nekoj padobranec koga ke fati i tuka postira, a ustvari za toa ima druga tema za "falenje".. ete rekov ako dobijam i ja ke se pofalam tamu i ke se uverite..

Ni ilz ni boce ni chiksy ni stavro nikoj ne stava unapred tiketi so jaka uplata, a deckite si mavaat jako.. temava e za nudenje tip, koj na kolku saka neki si izigra.. ja imam takov sens deneska i taka bapnav.. ednostavno moze sum sueveren i unapred nejkam nekoj da mi iskobi i da postiram..
Тешки да излезе, те чекаме во добивка со слика :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.953
Поени од реакции
23.811

Па никој од тие не се фали колку ставил на некој тип. А и да се фалат, они се докажале со уплати. Ти си само шалабајзер тука. Ете рече дека си земал 25к на Интер со Парма, не постираше добивка.
Ти можеше да пишеш Интер-Аталанта Х и немаше да ја имаме дискусијава.
Мене ме курчи начинот на ти кој тоа го кажуваш (10 бона) затоа и ти искоментирав.

Башка не е точно дека никој не става слики. Сврти наназад 10-15 страни ќе најдеш еден тон. .

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Па никој од тие не се фали колку ставил на некој тип. А и да се фалат, они се докажале со уплати. Ти си само шалабајзер тука. Ете рече дека си земал 25к на Интер со Парма, не постираше добивка.
Ти можеше да пишеш Интер-Аталанта Х и немаше да ја имаме дискусијава.
Мене ме курчи начинот на ти кој тоа го кажуваш (10 бона) затоа и ти искоментирав.

Башка не е точно дека никој не става слики. Сврти наназад 10-15 страни ќе најдеш еден тон. .
Ne stavam radi cobeto be, ke bara kafana, skup e pie mnogu

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Banirajte go od temava ovaj.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Нема врска каков ќе биде исходот, ако веќе се фалиш дека си ставил голема уплата (10к) тури ја како доказ, може ќе те следиме на по некоја илјадарка.
Вака си како @cholismo, искрено би се обложил дека немаш ставено повеќе од 1000 денари.
Искрено, немам појма зошто ама не би се изненадил да се работи за некој си сленг или што ти знам и да сака да каже 1000ка, па после тоа да го хејтате човекот дека лажел а за него 10 бона = 10 стотки = илјадарка

Не знам зошто ми дојде оваа помисла, ама ете

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
1615227591763.png

малце хелп ако може кој прати женски тенис, ми фаќа окото на чочиарето пошто е досадна како крлеж враќа што се може и не може односно спремна секогаш да ја наттрча било која противничка,е сега кинескињата ми е енигма ја немам гледано шо катара е, па да ме надополни некој

Kajgana Shop

На врв Bottom