- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.120
- Поени од реакции
- 19.524
Го гледав Волфс и првото полувреме не се видоја, во второ полувреме беше друга приказна, Сити не играше фудбал, Волфс имаа контри кои им ги поклони Сити на средина на терен, грешки правеа шо е несвојствено за нив, мислам дека им фалеше Гундоган таму. Ѓуптинот Адама кој според мене е напреценетото нешто во фудбалот ги посра контрите и сите топки ги испрати над трибина.@cholismo
Еве ти пример за добар, или ајде подобро кажано логичен тип али промашен, иако едниот од двата типа пројде сепак мечот се одвиваше сосема спротивно од она што очекував и напишав.
И сеа спореди го твојот погоден тип за Јунајтед х2 кој патем еве искрено ќе ти кажам ми се допадна пошо и мене ми беше некако премала квотата на Сити и нека ти текне што ти зборуваме овде цело време. За екипа која има 21 победа по ред и која игра ненормално добро ти пишуваш дека против Волвс не биле ништо посебно, а тие тепаа 4-1 и Волвс голот го дадоа од прекин, впрочем и единствен шут им беше тоа. Не е секогаш работата само контра фаворит, ете Интер ко гостин условно речено имаше 1.95 против Милан, а дерби е нели, и пак ги одраа 0-3 пошо едноставно се појаки. Ти сигурно и овде си рекла кој кур е Интер 1.90 да има и бап 1х или нешто у корист на Милан, сеедно.
Го изиграв Јунајтед заради квотата, поради ривалството и заради тоа што Сити веќе им избега 14 бодови, кикс ништо не им менува реално.