- Член од
- 24 септември 2023
- Мислења
- 1.358
- Поени од реакции
- 2.097
Doncic 30.5+
Вчера сите 8 текми кантер страјк ги пишав на 100че колку да се дешава нешто, пак 5/8 бев, немаше зицери, тешки утакмици беа..
За денес имаме зицери
Eternal Fire vs Pain Gaming 2:0
Falcons vs Furia 2:1
Да е жив кој кажа уште одамна да игра човек контра тебе ќе прави огромни пари и вистина е така. Нема нешто поглупо од играње контра некој ама ти си таков анти талент што и вреди да се игра затоа што си пациент и тоа како го имаш утнато хобито Трале. Му еба матер и на Дончич вечерва и базен неможе да погоди. Колку + по ред излегува?Doncic 30.5+
Pa da go uplatese kontra.Да е жив кој кажа уште одамна да игра човек контра тебе ќе прави огромни пари и вистина е така. Нема нешто поглупо од играње контра некој ама ти си таков анти талент што и вреди да се игра затоа што си пациент и тоа како го имаш утнато хобито Трале. Му еба матер и на Дончич вечерва и базен неможе да погоди. Колку + по ред излегува?
Go pogodiv Shai, Alcaraz me turna za pomocan 1.30 koef.Za vecer kladilnicite go izvadija Shai na granica 35.5.
Jalen Williams i Chet Holmgren nema da igraat, Aaron Wiggins e upiten izgleda i toj nema da igra.
40+ partija e na povidok, 3.00 koef za da postigne 40+ poeni.
Moze da se vrzi so Alcaraz 1.30 koef.
brat te gleam pojce vreme so kanterov, so ti znaci n2? deka liquid ima sansa so turskive pukaciЗицери за денес, од 12 почнуваат
Г2 вс Империјал 2:0 (1,52)
Ликвид вс Етернал Фајр H2 (1,26)
M80 vs Moнголз 0:2 (1,68)
Нави вс Фуриа 1 (1,27)
H2 deka hendikep 2ka, odnosno Eternal Fire da zeme makar 1 mapa (iako mislam deka ke pobedat EF ama ete za posigurno)brat te gleam pojce vreme so kanterov, so ti znaci n2? deka liquid ima sansa so turskive pukaci
1 коефdali nekoj ima iskustvo so SportLife
utakmicata se odigra format 2x30 min mesto 2x45 (prijatelska, jbg), znam deka po pravilo treba da bide 1 koeficient po moi prethodni iskustva?
vo momentov mi ja pisuva kako nedobiten tip. ako ne promenat utre od sabajle ke im pisam. na flash ja pisuva 2x30 isto i na oficijalna klub stranà...1 коеф