Кладилница (Генерална дискусија)

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Верона 1х 1. 71

Вреди квотава зашо многу првотимци фалат кај Милан, а и без тоа многу незгодна екипа е Верона.
Може и 0-2 да се проба зашо цел напад не игра кај Милан и не би требало да има многу голови.
Оваа ми мириса на Х цела, ако ја пробувам на ситно ќе биде цела Х 3.25 :)

Член од
5 март 2018
Мислења
17.063
Поени од реакции
19.442
Тоа што ти го направи некни е типичен пример како не треба и е една од клучните работи поради која и суштински не функционира темата.

Во ниеден момент не може, кога еден натпревар е во тек или веќе завршен, да се каже зошто не требало да биде игран. Тоа се елаборира пред мечот.

После мечот се што може да се направи е да се анализира натпреварот, да се согледаат битните работи и да се извлечат заклучоци за како понатаму.

Постои едно правило, кое мислам одамна Ставро го сподели: Не секој добитен тип бил добар тип, ниту пак секој промашен, лош тип.

Крајниот резултат некогаш зависи од многу фактори, кои е технички невозможно да се земат во предвид пред почетокот.

Затоа, извини на директноста, ама ти спаѓаш (во мнозинството) падобранци кои се апсолутно непотребни овде.
Јас нигде никаде не напишав во тој контекст као демек, еееее играј ти на Псж ко немаш мозок, или да го навредам типерот туку образложив зошто тој бет му беше лош.
Добронамерен совет, кој можи да му послужи на некого во иднина.

И извини на директноста ама не си ти никој фактор да кажиш кој е тука потребен а кој не, си има модератори.
:backa:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.063
Поени од реакции
19.442
Дерби е, се можи да биди. Не се Јунајтед толку отепани да не можат до нерешено барем да се докопаат, плус мотивацијата кај играчите ќе биди до плафон затоа што Сити нема кикс скоро 20 натпревари, или ... Не ни бројам веќе :)
Ги гледав против Волвс не изиграа ништо а победија 4:1 зошто, просто и едноставно, сами се победија волците.
На 1:1 еден куп грешки имаа Сити на средина на терен, три пати му ја поклонија топката на Волвс ама кога не знаат џабе, само Адама ги посра две контри и ја испрати топката надвор од трибини.
Ако излези Пеп со некој измешан состав можи да им направи Јунајтед проблеми, се зависи од тоа Оле како ќе се постави.
Јас ќе ја пробам х2, 14 бодови е разликата, ништо страшно ако кикснат тука.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Јас нигде никаде не напишав во тој контекст као демек, еееее играј ти на Псж ко немаш мозок, или да го навредам типерот туку образложив зошто тој бет му беше лош.
Добронамерен совет, кој можи да му послужи на некого во иднина.

И извини на директноста ама не си ти никој фактор да кажиш кој е тука потребен а кој не, си има модератори.
:backa:
За денес шо имаш сигурни освен да тролаш

Член од
5 март 2018
Мислења
17.063
Поени од реакции
19.442
За денес шо имаш сигурни освен да тролаш
Сигурните ќе си ги чувам за мене, ете напишав погоре Јунајтед ќе го изиграм.
И Атлетико сингл.
Тотенхем ми е 1 ама квотата е мизерна, така да слаба понуда денес.
Синоќа ми се посреќи со Баерн, Јуве и Елче така да денес ќе се глупирам ради реда :)

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Сигурните ќе си ги чувам за мене, ете напишав погоре Јунајтед ќе го изиграм.
И Атлетико сингл.
Тотенхем ми е 1 ама квотата е мизерна, така да слаба понуда денес.
Синоќа ми се посреќи со Баерн, Јуве и Елче така да денес ќе се глупирам ради реда :)
Screenshot_20210307_131454.jpg
Како за тебе ова, тури му 100 евра на Атлетико, 40 фрибет ќе ти дадат, плус 100че бонус на старт лапај си повеќе од што имаш фатено во цел живот :D

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
За која утакмица е ова?
Milan
Автоматски споено мислење:

Дерби е, се можи да биди. Не се Јунајтед толку отепани да не можат до нерешено барем да се докопаат, плус мотивацијата кај играчите ќе биди до плафон затоа што Сити нема кикс скоро 20 натпревари, или ... Не ни бројам веќе :)
Ги гледав против Волвс не изиграа ништо а победија 4:1 зошто, просто и едноставно, сами се победија волците.
На 1:1 еден куп грешки имаа Сити на средина на терен, три пати му ја поклонија топката на Волвс ама кога не знаат џабе, само Адама ги посра две контри и ја испрати топката надвор од трибини.
Ако излези Пеп со некој измешан состав можи да им направи Јунајтед проблеми, се зависи од тоа Оле како ќе се постави.
Јас ќе ја пробам х2, 14 бодови е разликата, ништо страшно ако кикснат тука.
Kako gi igra Ole derbi mechevive pickarski nebi rekol deka kje dobijat oni nekoj pa i da se glupira Pep so decista

Член од
5 март 2018
Мислења
17.063
Поени од реакции
19.442
Прегледај го приврзокот 287005
Како за тебе ова, тури му 100 евра на Атлетико, 40 фрибет ќе ти дадат, плус 100че бонус на старт лапај си повеќе од што имаш фатено во цел живот :D
Не ми требаат додатни нерви :) Изиграј ја ти :)

Milan

Kako gi igra Ole derbi mechevive pickarski nebi rekol deka kje dobijat oni nekoj pa i da se glupira Pep so decista
Освен од Сити нема изгубено дерби сезонава ако не се лажам, ама и многу нерешени има, ќе го пишам dnb 2 нека трчаат таму, ќе има пеналче за Бруно :P

Последно уредено:

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Не ми требаат додатни нерви :) Изиграј ја ти :)

Освен од Сити нема изгубено дерби сезонава ако не се лажам, ама и многу нерешени има, ќе го пишам dnb 2 нека трчаат таму, ќе има пеналче за Бруно :P
Оти нерви, Атлетико се најаките ѓупци во шпанска лига, ќе тепаат ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ти шо викаш ?

До душа ги има повеќе денеска :ROFLMAO:
Па не знам, затоа прашав, и во Мадрид и во Манчестер има дерби, а и за двете утакмици се збореше на последната страна

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Работнички 2ка 1.90.
Ретко играм вакви балкански лиги,али за рано неделно синглче квотава има валуе.
Работнички зема 2ца играчи кои се играчи за АБА лига а не АБА2.
Бундович и Мулалич,да не напраеше првиот 5 лични ќе ги тепаа и на МЗТ првата.
Втората утакмица ги демолираа Сутјеска,а овие Широки беа демолирани од Студентски центар.
Немора да значи тоа ништо али според ростерите квотава е и те како привлечна.
Втората утакмица ги фатив на 3.00 квота тогаш ептен па ги имаа утнато квотите,сега колку толку се градат и даваат 50-50% шанси на двете екипи,али лично мислам дека Работнички има шанси тука поголеми иако имаат не толку искусен тренер на клупа :D
71 poen primija u vtoro :pos: :pos:
Ne pamtam koga sum videl ova u evropska kosarka,stvarno 20 min i 71 poen od edna ekipa retko koga se desava.

• Вау
Reactions: ilz

Kajgana Shop

На врв Bottom