- Член од
- 15 октомври 2013
- Мислења
- 4.348
- Поени од реакции
- 3.987
Lol71 poen primija u vtoro
Ne pamtam koga sum videl ova u evropska kosarka,stvarno 20 min i 71 poen od edna ekipa retko koga se desava.
Lol71 poen primija u vtoro
Ne pamtam koga sum videl ova u evropska kosarka,stvarno 20 min i 71 poen od edna ekipa retko koga se desava.
Европска кошарка71 poen primija u vtoro
Ливерпул и мене ми делуваат предобро за квотава, Тотенхем ме заебале доволно пати за да имам доверба.За Атлетико..што знам, мислам Реал ептен лесно го отпишувате некакоЛиверпул и Тотенхем не верувам да пропуштат победи денес против послаби противници, особено после лошиот период на губење бодови минатиот месец.
Ќе го додадам на ова и Атлетико да зема едно полувреме, 3.80 коеф вкупно на 100 евра.
И како да не те заебава човек? Види што си пишала за утакмицата со Волвс, онака се што напиша е неточно и обратно. Волвс еднаш шутнаа цел меч и гол дадоа, толку беше од нив. Не викам ништо за денешниот меч со Јунајтед, да не ме цитираш ако случајно не тепаат.Дерби е, се можи да биди. Не се Јунајтед толку отепани да не можат до нерешено барем да се докопаат, плус мотивацијата кај играчите ќе биди до плафон затоа што Сити нема кикс скоро 20 натпревари, или ... Не ни бројам веќе
Ги гледав против Волвс не изиграа ништо а победија 4:1 зошто, просто и едноставно, сами се победија волците.
На 1:1 еден куп грешки имаа Сити на средина на терен, три пати му ја поклонија топката на Волвс ама кога не знаат џабе, само Адама ги посра две контри и ја испрати топката надвор од трибини.
Ако излези Пеп со некој измешан состав можи да им направи Јунајтед проблеми, се зависи од тоа Оле како ќе се постави.
Јас ќе ја пробам х2, 14 бодови е разликата, ништо страшно ако кикснат тука.
1.50 е за Тотенхем. Колку треба да биде според тебе за екипа со фул состав, со форма во нагорна линија и екипа која циља на ЛШ пласман, против екипа со 6-7 повредени играчи и очаен скор на гости? 2.50 да не сакаш?Тотенхем ми е 1 ама квотата е мизерна, така да слаба понуда денес.
Кари треба да е зицер вечер,сите се тотално спротивни играчи од тие што претходно учествуваа и победувале на 3пт контест кои на пример имаат и брз шут и знаат да влезат во опасна серија.Оти да не победи Кари бе? 25 шута се, не се малце. Претежно квалитетот испливува наа вакви натпревари. Не е ова еден шут па ајде Татум ќе погоди, овај не.
1.60 е, не знам кај видел 1.70...Типико 1.47 за кец на Сити, бет365 за кец 1.45 .. сеа братми ми праќа спортлајф тикет Сити кец уплатен на 1.70. Македонија вечна. <3
Ostaj sto prati kako lud, tuku i pocna da trenira MMAИначе кумот како луд прати боречки вештини? Вриеш да си ебеш векот, братучед ти НБА, кумот борење, од секаде имаш дојави и сигурици.
На 1.70 му е уплатена, ми прати слика од тикетот. Можда му е ставено од тоа бонус понудата.1.60 е, не знам кај видел 1.70...
Сто посто.На 1.70 му е уплатена, ми прати слика од тикетот. Можда му е ставено од тоа бонус понудата.