Драга Кајгана

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Секој ден се будам со мислата дали да се убијам себе или сите луѓе на светов. После долга контемплација решавам дека не сакам да умрам а потоа сфаќам дека немам доволно пари за оружје и муниција па така монтирам пријателско расположение и излегувам од дома.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.702
Пишувам со две девојчиња истовремено за излегување во град, им викам не излегувам вечер оти немам со кој и погоди што... Двете, кои btw не се знаат лично туку само од тоа јас што сум им го кажал, ми викаат што не одиш со другата... :toe:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Утре почиња месец три од режимот + вежбањето.
Time passed yo.
Get legs.
Lift heavy things and them put them down.
Само нека не ме разочара вагата + метрото утре сабајле.

Full steam ahead.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Седам вака, напиен чисто малку колку побавен да сум само, се замарам за општо светски и домашни проблеми. Си размислувам за мои проблеми. Си ги вртам доле под столот нозете со влечките и едната ми испаѓа и ми бега. Не можам никако да ја дофатам со нога, а не ми се наведнува..
Ти ебам животов..

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
Некoи ситници знaaт дa нaпрaвaт гoлеми прoмени, еден денешен пoучен рaзгoвoр ми пoкaжa сум oтстaпил мнoгу oд мoетo прaвилo (always be two steps ahead). Следи нaпoрен и се нaдевaм плoден периoд нa прoфесиoнaлен плaн.
By the way чудесен ментaлитет имa мaкедoнчетo, свoјa хрaнa јaди-туѓo гaјле бери, рoдниниве зa мoите финaнсии пoдгoтвиле инвестициoнa прoгрaмa, a свoите не знaaт кaкo дa ги инвестирaaт.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Никогаш не сфатив зошто луѓево шо доаѓаат во Скопје од другите градови (добро де не сите, ама повеќето) сами себе се нарекуваат провинцијалци...
Па ваљда не се толку глупи за самите да си се понижуваат и да си ја намалуваат вредноста...

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Дечки еве ви теми.
Тука, тука и тука.
Продолжете со дискусија таму.

Иначе @Agda Beata и @dobro poznat јадете се на друго место. Следните постови во кои меѓусебно ќе се вреѓате, зезате или што и да правите ќе ви бидат избришани.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Убав сончев ден денеска,т.с вчера ама нема веза:).И ајде си реков малку да прошетам се качив на калето кај нас,ама не е скопското што мислите само вие имате кале:kuracc:.Сонце пука ја сум се наоблекол мислиш -20 е ко дојдов дома утоп вака у лето не сум бил.Арно ама тежат алиштата маме му:D,а и недостаток на кондиција на пола пат мислев да се вратам,арно ама и тоа не можев ни таму ни ваму бев:pos:,и видов не видов се искачив.И сеа се прашувам со кој памет сакам да се качам до крстот на водно:facepalm:.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Моментот кога учиш ептен за некој испит и паѓаш за 1 поен на испит и покрај тоа што одговорот ти бил парцијално точен во гиф форма во која што професорот е Двајт Хауард

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812
Моментот кога учиш 5 дена за еден испит, ти се воспалуваат синусите и не одиш на испит.:yid:

Kajgana Shop

На врв Bottom