Драга Кајгана

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.213
Поени од реакции
37.849
Цел ден без струја! Во кој век живееме? Не прашувам „во која држава” зошто творевина каде никој не си ја работи општествено зададената работа не треба да се нарекува држава. Од ЦУК не знаеле да ни кажат до кога ќе трае прекинот - па добро бе, кој треба да знае? Баба Ванѓа е одамна почината.

Последно уредено:
Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
ДК,

У три лепе материне нека иде све, и Македонија, и Грујо и Заев и државен испит и реформи и Париз и Нигерија, христијанство, ислам, сиромаштија, невработеност, љубов, све нека иде у п.... матер.
Неам воља ни да учам, ни да пишувам тука, ни да читам...да си легнам и да станам во некое подобро време.
Сам себе ваљда смеам да се цитирам. :D

Кајги,
Ајде да си повлечам сфе што сум кажал...т.е. како сФе...многу работи нека идат у три лепе (освен последново :P) , ама сега имам воља и да учам и да пишувам тука и да читам...и не сакам да си легнам. :D :D Како некои работи може да ти сменат расположение за 180 степени.

Член од
16 јуни 2014
Мислења
314
Поени од реакции
797
Драга
Ми заврши работниот дел од денов, се качувам у бус за дома, стандард како и секогаш - гужва после 4, каде денов напнат, па и сите околу мене ко да беа напнати... Сите се буткаат, потскокнуваат со главите да не видат некое слободно место да седнат, а една нафурана девојка прави фаци како да се наоѓа каде што не припаѓа...Таквите па најмногу ме нервираат, ко од Марс да паднале !
Сега еве малку да одморам,да те поздравам, да каснам нешто и марширам да се социјализирам малку... се заборавив со работава, само работа-дома-работа правам...
Па ајде бујрум да се дружиме :coffee::):Кезец:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Иначе другарите ми се налутија пошо сум немал пари да излезам со нив.

Алергичен сум на мажишта шо се понашаат како жени, јас таквите би ги пуштил на Голи Оток да се зајачет малце, а не да цмиздет по цел ден, лингури.(n)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.397
Каков феил ќе напраев сабајлево, аиии. :pos:
Имено, уште во петокот видов дека полагам на 12ти и викам со среќа нека ми е, нема теорија да го спремам испитов за два дена така да ќе отидам ревијално на полагање, да видам што прашања ќе има. И вчера случајно ја отварам страницата на факсот да видам од колку саат полагам и гледам дека сум гледал во грешен предмет. :lolzz: Мојот се вика економско планирање и се полага на 27 месецов, а сум гледал во деловно планирање. :D

И така навидум се спасив од паѓање, а на 27ми ќе видиме колку сум се спасил. :D

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Кој уопште ги смислил правилата на живеење?!!
Кој решава, што требало, а што не требало да се прави и зошто баш така? Сакам сето ова да го сварам/ разберам . А што понатаму - не знам…:neetaka:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Глеам што напраила шумеча.табела у тоа темата за готвење, ми се стресе снага, одма му се јавив на брат ми да ми купи 2 милки коа ќе си доаѓа накај дома. :love::angel::busi::bance::цицки::brlav::kruna::kafence::motorce::roker::oeoeoe::ojeaa::pistoldz::smirce:

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
DK.
Koga Sabahovicx ke ti stisni mi se dopaga ko 4rica se racunaat :D

Kajgana Shop

На врв Bottom