Драа Кајгана(нели наслоф како што доликува) : D
Eбавање по шалтери vol.(број).... пооојма неам кој
Ама ск ја ги поеба ептен.Ај што се ебава вамо тамо некои 4 саата,пишале ме тамо у банку дека сам бија женет : D Па вади ноф извод и ск мислу одма ке ми биде, шиподелик беше тамо на шалтер ама културан човек, вика јутре прекјутре ке биде.Викам треа ми одма, нели може некако одма да биде
Викааа може ако позанаваш некога туј позади,куде позади? Па тамо позади куде што е главан туја...
Иду ја тамо, викам здрао кој е главан овде,шеф директор било што.Едн чика сс цфикери вика ја сам кажи. Викам здрао ја сам Парва, вика да кажи ја сам Перо. Е викам чика Перо, онј ми кажа дека извод може да ми биде одма само ако познаам некога туја, тоес преко врске(како и сфе у овј државу) И му викам еве запознасмо се, ке може ли да ми биде одма извод : D Чика Перо се изнасмеа мноо, вика овакој не ме е поебаја никој до ск, вика сфака ти чаз и извод ми бидна за некои 10 минута : D
Парва - Администрација 1 - 100 резултат. Фала богу искочи гол у гол, до ск сто пута ме кецасфа,напунисфа ми гу мрежу, а ја куде њима ни стативе не ги погаѓа : D Aли еве какаф гол сам ги даја еј, котра напад,трчу брзо,лобува га Перу, сентиш гол : D
E и знаеш ли што примети, нотарка зема некои 5-6000 денара од сфакакфи странке док ја се потпишува тамо, а ни едну фискалну не даде еј. Миљон пут сам се потрпишаја еј