Драга Кајгана

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Драга...

Едно нешто нема да разберам никогаш, т.е. го разбирам ама не го разбирам се надевам ме сваќаш :), иако ги побарав 1000 пати ме одбегнуваја, се праевеа на 3 и пол, сега мене ме снемало од ко сум фатил женска. Па како бе мајка му стара за сите ме има стално по цел ден врвам со сите другари/другарки до утрински часови и со сите останати освен за нив? Еден телефон не кренаја, па уште денес сите в лице, со која храброст, знат дека се криви во очите му гледаш ти викаат нее нее тебе те снема после скоро цела година, ито таја шо вика прва знај колку само работи и глупости си криел од баш тие останати зад грб на сите поради неа, колку пати скришно поради нејзина желба сте се береле 3-4 од друштвото ејјј господе боже, па уште на сето то и само арно видено од тебе онака ти го плескат влице устварни нема што да плеснат кога не сум крив али онака да те пукни од нерви.... Не знам кога ќе прекинам да ме нервират вакви работи вакви глупости ама се надевам за брзо.

И врв на денот беше секако другата работа али ај за таја утре :D веќе 7 е мора да се спие

Добра ноќ Кајги :D

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
кајгиќ
еве само да ти кажам дека ја знам многу добро поговорката .....

никогаш нема да ја заборавам .....ја сум свесна за се ....која поговорка ?
"нов бунар копај ,во стариот не плукај никогаш"
сакав само да те поздравам и да ти кажам да не се грижиш ,тука ке бидам секогаш....
без тебе некои нешта немаше да бидат вакви како што се сега ...

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.187
Поени од реакции
13.822
Здраво кеј,

Денес ќе се полнам со позитива! Почна супер :) после некое време надвор пука сонце :) ќе слушам весела музика, ќе читам позитивни вести, нема да се жалам за ништо и ќе се смеам :) точка!

не може да е толку тешко :) добар ден кајганџии ;)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.094
Не знам кој се жалеше тука, Crazy in Love ваљда, ама и јас неможам веќе цели 2 недели да оправам упм. Крајници ме болат, цел запушен во носот, температура по малце, кашлам... А што убаво си имав планирано бар 2 пати да изиграм фудбал со другарите додека сум дома. Курац, сеа сите ќе се разбегат за Скопје пак. Баш ваков сум со оваа настинкава -> :jajce:

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.548
Денес се претставуваме кои сме и што сме, наши интереси итн. До мене седи една глибуља која меѓу другото спомна дека во слободно време сака да чита книги. Истата таа освен школска книга нема фатено друга, а да не зборувам за тоа како ми се смееше што сум висела во библиотека и ме нарекуваше nerd. Едвај се воздржав да не и пукнам шамар!

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
ДК,

Никој на форумот повеќе не сака да се расправа со мене. Дури и Драгонски престана да ме кодоши во администрација.
Се чувствувам како последниот човек на светот.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Ако докторине знаат нешто и ако се посветени бар малце на пациентите, да ме пљукнеш.
За пари да ти земат умреа, а за да те излечат незнаат.
:boksix:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.927
Поени од реакции
22.030
Драа Кајгана(нели наслоф како што доликува) : D

Eбавање по шалтери vol.(број).... пооојма неам кој
Ама ск ја ги поеба ептен.Ај што се ебава вамо тамо некои 4 саата,пишале ме тамо у банку дека сам бија женет : D Па вади ноф извод и ск мислу одма ке ми биде, шиподелик беше тамо на шалтер ама културан човек, вика јутре прекјутре ке биде.Викам треа ми одма, нели може некако одма да биде
Викааа може ако позанаваш некога туј позади,куде позади? Па тамо позади куде што е главан туја...
Иду ја тамо, викам здрао кој е главан овде,шеф директор било што.Едн чика сс цфикери вика ја сам кажи. Викам здрао ја сам Парва, вика да кажи ја сам Перо. Е викам чика Перо, онј ми кажа дека извод може да ми биде одма само ако познаам некога туја, тоес преко врске(како и сфе у овј државу) И му викам еве запознасмо се, ке може ли да ми биде одма извод : D Чика Перо се изнасмеа мноо, вика овакој не ме е поебаја никој до ск, вика сфака ти чаз и извод ми бидна за некои 10 минута : D

Парва - Администрација 1 - 100 резултат. Фала богу искочи гол у гол, до ск сто пута ме кецасфа,напунисфа ми гу мрежу, а ја куде њима ни стативе не ги погаѓа : D Aли еве какаф гол сам ги даја еј, котра напад,трчу брзо,лобува га Перу, сентиш гол : D

E и знаеш ли што примети, нотарка зема некои 5-6000 денара од сфакакфи странке док ја се потпишува тамо, а ни едну фискалну не даде еј. Миљон пут сам се потрпишаја еј

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.094
Дојде 3

"Станувај, треба да учиш"
во 9 алармот заѕвони.
Но @ManUtdChampions пак си легна,
неможеше да се расони.

Стана во 10 ипол
"Ладно во дневнава" - сфати,
ќебенцето си го зема
и креветот пак го фати.

1 часот е веќе
татко му на доручек иде.
"Станувај магаре едно,
од тебе човек нема да биде".

Стана што стана, апна,
па на Кајгана се уклучи.
За Ван Гал се објаснуваше
и еве дојде 3, а тој уште не почнал да учи.

:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom