Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Ало што со 17ти
Секој ден го слушам овој датум ама ако продолжите да се понашате вака џабе ви е се ....
Што кур праите на протест фенси сте шема сте имиџ кафенца муабетчиња цела твитер фб сфера на мало купче не бе што е со бројкава денеска што ви е се ви смета го дрвите по цел ден лошо океј лошо ајде сега имаме можност срамота е да се тоне со бројчаност на протест кога државата и те како тоне ама ако каде сте каде ајде само шо се враќам ми се сере од бројчаност ми се сере од вашата незаинтересираност да ја отворите устата доаѓате да бидете видени или доаѓате бидејќи навистина ви смеѕа сегашната власт ако сега не докажеме ништо дозволувам да продолжат да не ебат уште миљарда години не се заебавајте луѓе мрдајте мрдајте ангажирајте се мове јоур ас не ми се свиѓа како се понашате шалабајзерски баталете се во животот ДА ДА се бидејќи сега се одлучува и сега е борбата се е моментот се до 17ти овие протести ќе бидат само увертира на тоа што ќе се случува масовно се билда таа бројка 17ти ама ако само чекате а не се ангажирате џабе е се со 700-1000 луѓе на протест не докажуваме ништо тс докажуваме само една работа а тоа е дека грујо е всушност навистина најдобриот си игарате курот гледам ама ако да слушам утре поплаки слободно и ќе ви кажам анално само за вас што не доаѓате што седите како здрвбени како кукли на излог како тутурутки што пиете кафиња што терате други ''БИТНИ ствари'' а има ли поважно нешто од државата не што да ви кажам луѓе мој станете и не бидете пасивни не се лигавете пред тастатура ја сум разочаран као течат за сега работите и малите деца зборуват за 17ти ама ако бидете мрзливи и тогаш џабе......

талибанец-пеја на моменти те замислував ко балерина иам предлог за тебе почни уметничко лизгање не кур врти се со главата врат проблеми знаеш како е и викни нека те слушнат луѓето наоколу знам се стекна со популарност овде и се е тоа кул и убаво за тебе не е хејт ова инаку туку биди агресивен како што си на тастатура ме разбираш :backa:и за цела останата сфера со некоја си ниска популарност не бидете позери дојдете и правете тоа за што сте дошла а тоа е доле грујо доле брку доле влада шминкери пред огледало пред пц

тоа е тоа луѓе ајде се гледаме секој ден во 18 часот и да врне и да вее доле грујо

и да постово го пишав овде да не го прљам со различни мислења од типот на братус и останата багра

поз

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
-Ајде..важи..ќе го поздравам...

Единица мерка за крај на разговори...по што се знае нема ни да спомнам дека си пратил поздрав, нити па ќе запамтам...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Да се смеам или да плачам... прашањето е сега!

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Напупи му се на службеникот, може повеќе лајкови ќе добиеш, проста раја.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Кеј,

Не пројдоа ни 24 часа, а веќе дојдовме на моето.Дали 10 луѓе од форумов стварно ја мразат владава, дали 10% од тие на протест навистина протестираат ? Колку од тие што протестираат се спремни да изедат кривични, да дремат по станици, и да изедат нешто повеќе од пендрак ? На колку од нив ќе им скурчи да одат секој ден на протест знаејќи го исходот од подарувањето цвеќиња, мавањето со јајца, сликањето со специјалните единици ? Вчера ти кажав дека повеќе не ми е грижа што се случува, само нејќам да почнувате да се труете и вреѓате кој се сликал за лајк кој за ова кој за она.Сите сме исти.Прифатете дека сме народ на кого најдоброто нешто што му се случило е турското ропство кое траело пет века.Не се чукајте во гради дека Александар Македонски е ваш предок , зошто малиот нокт на Александар е поголем од мнозинството македонски срца.Немаме муда народски кажано.И престанете да ги гледате протестите низ светот,размислете со своја глава барем толку можете.Ми се повраќа од сарказмот,досетливоста и шминкерството во државава,не заслужуваме ништо подобро од ова.Младината била силата која ќе не донесе до подобро утре..Оф мори мајко , место да раснете бради и бркови првин пораснете си ги мудата.

Поздрав и прочитајте го ова, не ми е потребен ниту еден лајк.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ди Кеј,
пак јас, денес по трети пат, пред да отчука 12.
На работа до 6, па на протест и се прибирам дома пред некои пола саат, палам фб и глеам порака од мајка ми која е со татко ми „ на одмор“, ми пишала на чат „si imame tri kucenca ha ha ha“ и слика во атач :Д Жена која у принцип правела проблеми за животинки пред да ги купиме а после тоа само таа се грижела за истите. Верувам дека ќе се довлечка со нив до дома, па ќе треба да ги подаруваме, пошто стан...

Capture1.JPG

C

Castiel

Гостин
Кеј

Што убаво си разлади прееска...Врне истури милина за спиње и дремење...камо вака да заладува почесто кога ќе почнат горештините. Таман утре па ќе има сонце и ќе може попладне да се прошета убаво. Сладолед во малага! Милина...И прошетка низ парк со пивце...Уште поубаво...

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.860
Поени од реакции
10.705
Не знам од кај ми текна денеска сцената со ласерот во Ocean's Twelve, кога Nightfox го краде јајцето и цел ден ми се вртеше песната во глава. На оваа сцена мислам:
Еве ја и песната :ojeaa:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
кајг,

Доста е за денес идам да нанам. Бај.

:sleep::sleep::sleep:

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250

Сака и сакам да кажам, океј е.
Океј е и да сакаш поише чоколадо со ориз у жутана опаковка него милка со фенси подвидовите. Али јади си ако ти е океј.
Океј е да спиеш со чорапи или да се залепиш на ѕид ако ти е топло
Океј е и фенг шуи ако си одговарате.
Шознам.
Утре идам у Београду, да си гледам омилените бендови, Comeback kid и Bane.Не дека ти значи, али мене да. Stage dives make me feel more alive
Иди на протест, викај и за мене додека не сум тука, не го потискај гневот.

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
Не си учел економско во Охрид ако не си ја мочал цевкана во машконо WC.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Кеј.

Политикава ја сфаќам и ја зимам на шала на смеа одкога пред некоја година сфатив дека идеологија нема нигде.Се е пара и власт.
Ама колку и несериозно да ја зимам политикава наша некој работи ме вадат од такт.
Последниве случувања пример.

Се протестира за што ?
Дибекот што го уби малиот е у затвор ,осуден 14 години.Крај,точка.
Да се протестира за смена на бркоњана Гордана која е прав дибек разбирам ама не се протестира против неа туку против власта.Т.е за власт.
Зашто да не одиме да протестираме кај Гоца пред куќа/стан ? Она сере на сите видеа ,она е за да ја обесиш на плоштад а што е фасадана крива или полицајцине пред влада ? Празна зграда седи а овие урлаат и се тепаат.Морони.Комплетно погрешен пристап.

Барај смена на бркот Гордана,на дибекот Протуѓер на Мијалков. Латас,Миленко .
Ама не да ми правиш инциденти по нарачка за да дојдеш на власт.
ПРОГРАМА ЛЕПИ. Ќе седнеш и ќе мислиш .

Еве сакам СДСМ да дојде на власт. Ја незнам кои им се идеите и за што се залагаат они. Што ќе направат ,ќе покачат плати,ќе изградат нешто,ќе донесат инвестиции што,како ? Рокови,планови идеи камо ??
Абе за 10 години по пола страна да пишуваа секој ден војна и мир ќе ја напишеа до сега ама не бе,запнале маршови,протести. Доста со тој 80ти и 90ти стил на работење.
Умре тоа.
Загреј тоа столицата, 400к партија една идеја да се немало а тоа да не се протести.

Ако сакаш правда ќе протестираш кај бркот. Не да се тепаш со џандари. Изместени вредности .Ама пустото неќе правда сака власт ,пари.
Фотеља ебана.

Затоа заколете се и едните и другите.Тепајте се па може и ќе ве вработат(партиите без разлика на кој припаѓате)Да ми титнете коа ќе биде тоа.

П.с . Ако некој има искрена мисла ќе го направи сето ова на правилен начин.
И да на Бркот,Братучедот,Мартинчо,Рада,Чушката,Србендата и на Роџерс све да им ебам.

Ахх ми олесна..

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Не дур не му искршим на некого нос,нема да разберат,дека опасно куче не се шета бес заштитна корпа.Батали тоа пишпирик зел да води куче поголемо од него,ако тоа појде мало сутра он што може да го исконтролира.Искрено се извадив од памет ко појде накај мене и ко се исправи на две нозе.А ајванов ми вика немај гајле,и му збори нешто на кучево,исто ко мајкиве на улица го пуштиле детето 50 метра пред,нив и ејјј немој преку улица,божем тоа разбира нешто:facepalm:.Инаку сакам животни,ама све си има граница.

Kajgana Shop

На врв Bottom