Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ДиКеј, Трендо, фацата која велеше дека не се замара што рекле за него „небитни битија“ и нема потреба да се правда, испишал 4394322 км долг лист со гомна пробувајќи да се извади некако. :icon_lol: Не ја гледам потребата да се објаснуваш, самиот факт што другари ти се Иво и Илија говори многу. Искрено поарно Андреј Чикатило и Ханибал Лектор да ти се пријатели отколку овие.

Мило ми е што се дозна за овие двајца, ајде сега да се дознае уште за поетот без скеле и оние двајцана отци што пукаат сметки секој ден во кафана а народот леб нема да јаде и конечно народов да прекине да ги воздига како да измислиле/пронашле еликсир.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Знам дека спамам али шо ве ебам, Ерван Фуере ме прифати на фејсбук

Збогум Македонијо, Здраво Европо !
:oeoeoe:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.453
Поени од реакции
6.145
Преска пуштив малце Лига европа да погледам и се присетив на времето кога мтв пред 10-15 години го вршеа преносот од Лига на шампиони, и кога после натпреварот не го кажуваа резултатот од натпреварот кој одеше репризно во наредниот термин па ти маткај се да бараш по телетекст како завршил:pos:. Тогаш имав и една безвезна навика кога ќе бев од поручек на школо секогаш ме фаќаше дремка второ полувреме(а фиксно се будев 10 мин по завршвење на натпреварот) и така го преспав второто полувреме од финалето Милан-Ливерпул(а цело време се концентрирав да не задремам):facepalm: . Кога ми кажа татко ми дека тепале Ливерпул на пенали мислев дека се дупчит со мене:pos:. Ќе заборавев, најакото беше кога го читаш весникот од петок кој ги содржит резултатите и побитното анализите од натпреварот од средата за да прочиташ кој како изиграл од твојот тим:D.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Стварно несакам несакам несакам НЕСАКАМ да се замарам и да замарам со политика (иако на сите career aptitude test-ови ми дава да сум политичар или правник :cautious: )

И незнам како ќе преживеам во наредниов период, не физички, психички, ме умреја, ако им дошло време да заминат нека одат, несакам да си ја трошам младоста на замарање со криминална власт.
Aма нели секоја генерација има своја битка, то е, јбг.

И од следната власт сакам да биде потивка, шо негледам убајна од никој во следниве неколку години е јасно ко ден, ама несакам да читам на интернет како тоа ИСИС протестирале во Битола.

Да се потивки за да можам да си се сконцентирам на љубов, и јас да видам убајна малце...хехе :ljubove:

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Конечно разбрав што е проблемот со заспивањето. Броењето ОВЦИ. Можеби некаде функционира но не и тука. Насекаде само ОВЦИ.....колку и да броиш не им се гледа крајот. А овци како овци, само блеат и чекаат ред за молзење и стрижење.

Овчарите со вакви стада не мора да се грижат за својата иднина.

Чобане врати се, овчице твоје не могу без тебе.

Чобан тера овчице лакој лане диридиридане.....

Некогаш одамна македонците свиреа дувајќи во мртва овца. Денес македонецот е мртвата овца на која свират.

Ќе пробам да бројам улици без дупки...можеби побрзо ќе заспијам.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Утро еј! Шо утро десет сатот е.
По Нова Година, порачав ѕвонче за на врата. 120тина денари :) Еве го мај, не стаса. На чичата од Кина му реков на двапати да го продолжи тоа периодот. И така бидна. Пред две недели мавнав тоа open dispute, ова она се натегавме. Продавачот пак сакаше да го продолжиме. Ама бидејќи два пати веќе го продолживме, немаше каде, рече дека ќе ми ги врати парите. Еве ги стасаа. До денар. Чесен народ ова Кинезиве. Не ко некои македончиња.

Вакво известување ми дошло на телевизор. Мајка ми гледала некои турци. Инаку ноќта над Прилеп беше ведра. Да си однесиш женска Штавица можиш ѕвезди да и покажуваш. Шут бона, романтика :)

Кајги потечен сум во устава ко пчели да ме боделе. Проклет заб маму му јебем.
За тие шо брчат за твитер.

Последно уредено:
Член од
26 август 2013
Мислења
213
Поени од реакции
245
чувството ко ке видеш дека од кредитната картика ти имат исцицано 900 евра: priceless.... :yid:

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
703
Поени од реакции
2.486
Сум ја пуштил Numb, сум се распеал т.е развикал на цел глас а татко му на газдата црнчи у погон позади мене и ме слуша. Влезен сум у филм дека сум шеф на работа ама кај и да е ќе јадам клоци.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Во каква демократска држава живееме, дури и автобусиве имаат право да протестираат и контрапротестираат.Бомба само да не спаси сите и ајт у неповрат.

Kajgana Shop

На врв Bottom