Драга Кајгана (виртуелен дневник)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мојот сексуален живот е како Fight Club, ептен е добар !

...а и исто така се состои од еден човек и покрај што ја си замислувам дека има уште некој покрај мене..

C

Castiel

Гостин
Kej

На фб нешто имаше слики како носат гумени куршуми накај скопје...И нели нормално одма трескање од земја и плукање па сите полицајци .... На 17 ќе има масовен протест. Со оглед на тоа што сега на првиот протест имаше насилство од страна на протестантите во форма на гагање со камења кон полиција и објекти, палење контејнери ( кој идиотизам е само тоа ) , и плус што истите тие што правеа такви работи се обидеа и вчера истото на беа спречени делумно од други луѓе од проестот а и истите е дојдат и на 17 само во многу поголем број и очекувате полицијата да не се спреми? ниту да биде во голем број? Доколку бидат протестите мирни и НЕНАСИЛНИ тие работи нема да се искористат. Ќе протестирам и јас само до моментот дур не видам насилство во тој протест. Не сум јас должен за некој кретен што ќе прави проблеми и фрла со камења и после се скрие ко пичка да јадам котеќ. Башка погледнете само што се случуваше во НАСИЛНИТЕ протести во Балтимор. И како полицијата се однесуваш кон таквите протести и се ќе ви биде јасно.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.377
Поени од реакции
5.587
И ја не сум за насилни протести ама од кај знаеш дека полицијата нема да пушти провокатори за да има причина да употреби гумени куршуми?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пеџа ми вика, го откажале маратонот од УМС. Ќе им треба енергија за контрапротести.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Без насилни протести може комотно да береме цвечиња по ливади.Ако мислите дека со давање букети на желки и кревање раце за луфтирање пазуви ќе срушите некој што убива луѓе за да остане на власт , немам коментар.ТОчно дека вчера немаше потреба зошто протестот е со мирен карактер, ама ако остане така курот у уста у гз у сегде и по дома ќе останеме.Затоа до тој ден кога ќе се свестите дека не може вака мирно да се реши, јас ќе си го прчам дома и ќе ве вреѓам вербално секој ебан ден зошто со сила се правите глупи и немате свое јас.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Овие цвеќиња што им даваат на џандарите. Поминете до кај Грујо и Горде. Дај те им и нив по еден букет.
Некој ќе ве дупи у здрав мозок вие цвеќиња ќе им давата. :pos:
Сигурно и Албанците ко ќе излезат пак на протест за нешто цвеќиња ќе берат и чај ќе им носат пред влада.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.960
Поени од реакции
22.192
Драа

Види му га никнејм на наш најноф члан
Најнов член: Джандар Збира
: D

Него интересира ме што сфирка на рекорд на сфаки дваес пет шес секунде, чула си нели
цшиииију, цфиииију. Туј одма карши специјал,бш куде рекорд буректоре : D
A интересира ме и што значи збор "доскочици". Неколко пута сам га прочитаја туј на форум. Незнам појма што кур значи : D
A и интересира ме још нешто, живи ли су Кофи Анан и Бутрос Гали?
Ништо не ме милансира, само ме интересира:ROFLMAO:

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Драга,
кажи му на @парва дека сивркаат онакви за бркање гулаби. Да не им сереле на зградата.
А и доскочици=досмислици. Нешто смешно де, што ќе ти текне.

Него гледам отиде темата за Нешковски под клуч. Малце и искочи надвор од контрола.
Со среќа нека ни е на сите. 18:00 , се гледаме со дел.
Дојдете да се гушнеме.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Сабајле пишав твит "Денес на кеј е маратонот на умс, не е лошо да им го уништат." :icon_lol:
После некој час гледам дека е откажан. Пу каков малер сум.

И да знаете дека многу изнервирав. Не за мене, туку Џоница требаше да биде координатор.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга шо мислиш што ќе има за Младенов мене искрено премногу ме интересира што направиле ајдуциве...

Џ

ЏинЏер

Гостин
Кеј,
Цело попладне и цела вечер ми беа испланирани и договорени. И види го времево глупо како ме дупи. :mad:
Ќе дојде некад денот кога ќе престанам да се плашам од хеликоптери и грмотевици. А дотогаш:

Ај све у курац.

Kajgana Shop

На врв Bottom