Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
kje ima denes protest taka?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
Ех да постоеше телепорт кајгии сите право на некоја си упичку матер планета ќе ги отерав мајке ми. Ма јебо вас бог брее не албанец, бугарин, абе грк ќе се пишам ебате никаквата нација ејјј алоооооооооооооо.... :bravobe:

http://infomax.mk/wp/?p=28705

,ИСИС“ ВО БИТОЛА: ПЛАТЕНИЦИТЕ НА ЗАЕВ ГОРДО ШЕТАА ВО БИТОЛА , МАСКИРАНИ ВО УНИФОРМИ НА ИСИС

:facepalm:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Трендо смешниот неутрален лик. Кучка на власта. Со другар му Велит.
Направи кариера исмевајќи ги сограѓаните на посраниот портал. Сега слушаме дека бил одличен и во пишување заканувачки пораки. Што вели некој на Твитер: ,, А Саше Политико го правевме будала".

18:00 пред Влада!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
  • Пациентите задоволни од условите во болниците. :vozbud:
  • Утре пороен дожд, грмежи и засилен ветер.
  • Лила Филиповска во жешки пози на кеј.

Шу протести и вистина за Младенов, тоа не е за на вести. :coffee:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Драга,

Топ време, надвор врне, олуците тропаат исто као што тропаат ѕвонците на кравите кои што пасат од зелената трева низ ливадите во Швајцарија.
Јас еве сам дома, седам по бели гаќи и дигнати штуцни над колена исто као Џон Тери, пијам вива мултивитамин, грицкам интегрални грицки, ги читам белешките на Лајла Грејс а во позадина тивко ми пее Лана дел Реј.

Pa zivot je lijep.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Ми пишале на фејсбук да се договориме за десет години полуматура.
ПОЛУМАТУРА?
Брајча, нејчам да гледам бремени жени, бурми на раце. Налет то, како че играм валцер со партнерката? Сега се породи :(
Можи не сум ко Џон Тери, ама сум ко Хомер. Дебел.

Ветар санќим торнадо, небо сиво. Барем да заврнеше. Пис

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
Драга дефиниција за Паразит човечки
кога има избори собира проста маса на овци им ветува дека ке ке им заврши работа за било каде ке им се најде некад .....добива на избори го бирааат него му даваат некоја мала функција не кај главните малецка некоја советник градонацалник и цица од дрзавни пари и одкога ке добие не моес да го најдес на телефон или се крие од тебе ко гавол од темјан
тоа е паразит секоја општина го има ....
другите трчаат за него он го пуши кај главните го ставаат некое директорче во некоја државна компанија а незнае сам раткапна на кола да смени не гума раткапна драга
ПАРАЗИТ.......
Инаку ме еба денска времето малку мислев да трчам малку појако денеска зошто во недела ке цепам 21 низ ск али ако престане ке идеме ако не здравје

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238

Колку и да се креирани, покажаа дека ние не сме криви!:pos::pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1431012966][/DOUBLEPOST]не ги слушајте уводите на заев, слушајте ги снимките и пресудете која е вистината :pos:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Животов е интересен. Секогаш велиме дека блиску сме, а сепак далеку, но кога ќе дојде вистинскиот момент незнаеме да го препознаеме и велиме дека е сеуште далеку:)

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Морам уште нешто да пишам.

Нема ништо поубаво на светов од храбра жена.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Братучеда ми денеска замина за САД. не планира да се враќа, едно такво разочарување имаше на лицето шо неможам да опишам со зборови.
Од млади години работи по бродови и се навикна на на туѓина. Не верувам дека се заљуби во тоа да е далеку од дома, туку од пуста очајност да промени нешто во животот нејзин.
Едноставно и одбивен и стана градот и со татко е неможат да се поднесат. Сега ќе живее во Њујорк со 20 милиони странци.
Се надевам дела нема да ме натера нешто да живеам далеку од овде. Си ја сакам татковината иако не ги поднесувам луѓето што ја водат

Kajgana Shop

На врв Bottom