Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.511
- Поени од реакции
- 5.624
0 од репрезентација, го изладија Мичел последната четвртина само еден шут зеде. Кога веќе немаа игра барам да ја форсираа жешката рака.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лошо склопен беше составот, слаби на центар и слаби бекој. Не можи само со Кемба и Мичел, Смарт и Вајт беа бескорисни. Е сега очекував многу потимска игра, го имаше и Кер за помошник мислев ќе смислат нешто. Последните 5 6 минути беа жални како се залетуваа во гоберт, мислам дека барнс беше на крајот чекори шо напрај од шо се затвори сам под кош.Pop vo posledni godini pocna da se oskeja deka mu odmina vremeto. Na koja i utakmica koga krgne kolata niz brdo nema apsolutno nikakov odgovor kako bi mozel da ja svrti tekmata.
Lani so Spurs ova epten se primetuvase.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Лошо склопен беше составот, слаби на центар и слаби бекој. Не можи само со Кемба и Мичел, Смарт и Вајт беа бескорисни. Е сега очекував многу потимска игра, го имаше и Кер за помошник мислев ќе смислат нешто. Последните 5 6 минути беа жални како се залетуваа во гоберт, мислам дека барнс беше на крајот чекори шо напрај од шо се затвори сам под кош.
Србија-САД
Утакмичиште ќе биде
П.С. Вамос Еспања![]()
Реков ја утакмичиште ќе бидеКое утакмичиште бе? Со Шпанија да не беше утакмичиште? Ко карпош соколи и миравци да ги глеаш.
Од кога тоа дубуки резерви и клупогреачи у НБА (со исклучок 3 играча од двата тима) прават утакмичиште? Утакмичиште ала Предраг Самарџиски.Реков ја утакмичиште ќе биде![]()
Лошо склопен беше составот, слаби на центар и слаби бекој. Не можи само со Кемба и Мичел, Смарт и Вајт беа бескорисни. Е сега очекував многу потимска игра, го имаше и Кер за помошник мислев ќе смислат нешто. Последните 5 6 минути беа жални како се залетуваа во гоберт, мислам дека барнс беше на крајот чекори шо напрај од шо се затвори сам под кош.
И најбитното е што Србија не се пласира на ЛОИЌе мора да играат квалификации (што ваљда ќе ги поминат лагано, ама ипак, дополнително замарање ќе им биде)