Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
благодарам за советите, инаку климата е монтирана добро, и хоризонтално, и правилно стегната и поставена, монтерите ме предупредија уште тогаш кога ја монтираа дека можно е да погодиле некој од носачките столбови, но јас сум крив, затоа што јас им кажав каде да ја монтираат, бидејќи сакав естетски да изгледа убаво, и да биде на јужна страна за подолго да ја грее сонце во зиима и да не биде изложена на ветар. и 24-ка ми местеа истите монтери, па може да се каже дека кај неа повеке се слуша внатрешниот од надворешниот дел. а држачите исто нема вадење затоа што направивме уште една грешка. т.е. наместивме стиропол фасада, и фасадерите успешно ја прекриле дупката зад климата. па незнам ке пробам со гумички како што ме посоветува, ако не...ќе ги барам да ја монтираат од ново, па колку и да кошта тоа.
И третиот совет искорити го - следната сезона ќе се намалат вибрациите. Деловите се разработуваат и вибрациите и шумовите се намалуваат.
Инаку да се демонтира и премести климата, ако цевките не се многу долги, можно е дури и без промена на фреонот. Најдобро, викни ги и прашај ги колку ќе те чини

Од The Master има двдрип, ако е некој за:

The.Master.2012.DVDRiP.AC3-5.1.XviD-AXED

Ако некој не е за, нека почека до 16-ти февруари, кога според Amazon треба да излезе блу-рејот.

Sekoja cest za potrosenata struja sto ja prikazavte, jas i koga niti se gree niti ladi placam 4000-5000 i toa so bojler na tajmer i sklopka. Mora vie da znaete i merite kade vi odi sekoj mlw

Sekoja cest za potrosenata struja sto ja prikazavte, jas i koga niti se gree niti ladi placam 4000-5000 i toa so bojler na tajmer i sklopka. Mora vie da znaete i merite kade vi odi sekoj mlw
Незнам зошто толку многу плаќаш. Едно семејство, без греење троши посечно од 500 до 800 КWh,
Да не имаш повеќе големи замрзнувачи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom