Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ова со Оскар за кастинг е баш безвезе. Што е следно, Оскар за луѓето што ги транспортирале глумците на сет или за клаперот што означува старт на снимање на сцена? :D
Oskar ke dobie toj sho ja stava Zendaya i Tom Holland u sekoj film :D

Ја разбирам дек сакаат да воведат новитети, ама воведување без везе категории само како би имале новитети е глупо. Поготово што кастинг не можеш да оцениш, може да избереш најдобрите глумци со Оскари изнакитени, ама да не изглумат ништо ради дупка сценарио.

Пред некој ден кога Кајгана.ком објави за предатор badlands дека фановите се воодушевени, си викам од кај таа информација кога цел интернет пљука на новиот предатор. Бљувотине генерирани ниедни.

Малку каснам, Everything Everywhere All At Once ми е на watchlist, едвај ве дочитав ама после тој ќотек од мислења, тешко дека ќе го изгледам филмов. :D

Ептен слабо гледам филмови во последно време па си велам да не сум испуштил нешто што е must watch.

Иначе секој има различен вкус, може ќе ме линчува некој ама мене Dune ми е must watch од "поновите"..како што кажав слабо гледам последниве години а по предлозите и мислењата гледам дека нема баш многу добри филмови последниве неколку години.

Последно уредено:
Малку каснам, Everything Everywhere All At Once ми е на watchlist, едвај ве дочитав ама после тој ќотек од мислења, тешко дека ќе го изгледам филмов. :D

Ептен слабо гледам филмови во последно време па си велам да не сум испуштил нешто што е must watch.

Иначе секој има различен вкус, може ќе ме линчува некој ама мене Dune ми е must watch од "поновите"..како што кажав слабо гледам последниве години а по предлозите и мислењата гледам дека нема баш многу добри филмови последниве неколку години.
Овој ми го збори еден другар дека бил ептен врв, ама никако да седнам да го гледам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom