Бидејќи премногу долг е постот ќе го линкувам наместо да го цитирам (честитки на трудот)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Прво, се согласувам за Life of Pi, тоа е филм за кино и посебно за 3D, иако кај повеќето филмови нема разлика голема, овој навистина имаше моменти. Филмот визуелно е прекрасен, на моменти му паѓа ритамот но сепак...
За Клетници, и јас како тебе изгледав се и се согласувам дек Џефри Раш е најдобриот Жавер, убедливо. Но не си требал да ги споредуваш двете екранизации на книгата со мјузиклот, затоа што мјузиклот е преработка на претстава. Песните се тие што се и треба време додека ги испеат сите, инаку и јас би бил посреќен без делот со Борат. Не се согласувам за Валжан, мислам дека е најдобриот од сите, Лиам беше многу софт верзија. Но пак, не би споредувал затоа што се работи за нешто поинакво. Иначе види го Расел Кроу во темата за Ѕвезда на тапет постирав видео, објасни дека го гледал Жаверт во претставата и бил во куќата на Виктор Иго каде му објасниле некои работи, ја прочитал книгата но не ги гледал воопшто останатите Жавери. И се гледа дека не ги гледал
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
За Фантин се е јасно, а она што се прашуваше ти таа го одговори вака: сакала онака перфекционистички да ја мавне улогата од прва ама не успеала. После утнала уште два пати но сватила дека нешто не оди. Во четвртата проба побарала да ја заменат пијанистката со човекот со кој вежбала предходно, ги бутнала слушалките во уши за да не се слуша то пее и откинала. Изјави дека само во еден момент од сцената била свесна што прави.
За мене мјузиклот е многу помоќен од серијата и од филмот на Лиам, штета што повеќето од вас нема да го доживеете на кино.
Знаеш какви се правилата :staro-smajli-so-starecot:
На темата, сите настани се поврзани но многу лошо и конфузно се пренесени во филмот.