mockumentariesDecki denes e Groundhog Day, znaete sto se gleda denes neli?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mockumentariesDecki denes e Groundhog Day, znaete sto se gleda denes neli?![]()

И вчера тоа го гледав. И ден пред тоа. И ден пред тоа...Decki denes e Groundhog Day, znaete sto se gleda denes neli?![]()
Видов една слика и ми текна на еден филм. Двајца црнцни мислам дека беа, па се претворија или така нешто во плавуши. Како се викаше?
Има многу филмови со црнци и плавуши али ти ваљда овој го бараш:Видов една слика и ми текна на еден филм. Двајца црнцни мислам дека беа, па се претворија или така нешто во плавуши. Како се викаше?
http://www.imdb.com/title/tt0381707/Видов една слика и ми текна на еден филм. Двајца црнцни мислам дека беа, па се претворија или така нешто во плавуши. Како се викаше?
Ќе ми објасни некој зошто Ди Каприо е негативец во Џанго?
Мисли дека после одреден период ќе има повеќе нигери што ќе бидат паметни наместо робови, знае дека нигерите можат да го убијат цело време и дава логичен одговор зошто тоа не го прават , им ја продава црнкињава кога можеше да ги убие и да им ги земе парите и да не им ја даде, наследен му бил Кендиленд од татко му значи сакал нејќел немал избор, сакаше проклето ракување а на крај го убија. Па стварно не е фер.![]()
По интернетов што читам на имдб, баш и не мислат дека ракувањето е невино.

Не, тоа што Драгонски прашува е друго: како е Ди Каприо негативец во однос на другите? Сите се ѓубриња во филмотПо интернетов што читам на имдб, баш и не мислат дека ракувањето е невино.