wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 20.148
- Поени од реакции
- 35.337
Ај нека ми предложи некој лесна комедија за тепање време?
Superbad.
Easy A.
Anything Emma Stone.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај нека ми предложи некој лесна комедија за тепање време?

Двата ми се гледаниSuperbad.
Easy A.
Anything Emma Stone.
![]()

Видов една слика и ми текна на еден филм. Двајца црнцни мислам дека беа, па се претворија или така нешто во плавуши. Како се викаше?
Има многу филмови со црнци и плавуши али ти ваљда овој го бараш:Видов една слика и ми текна на еден филм. Двајца црнцни мислам дека беа, па се претворија или така нешто во плавуши. Како се викаше?

http://www.imdb.com/title/tt0381707/Видов една слика и ми текна на еден филм. Двајца црнцни мислам дека беа, па се претворија или така нешто во плавуши. Како се викаше?
Ќе ми објасни некој зошто Ди Каприо е негативец во Џанго?
Мисли дека после одреден период ќе има повеќе нигери што ќе бидат паметни наместо робови, знае дека нигерите можат да го убијат цело време и дава логичен одговор зошто тоа не го прават , им ја продава црнкињава кога можеше да ги убие и да им ги земе парите и да не им ја даде, наследен му бил Кендиленд од татко му значи сакал нејќел немал избор, сакаше проклето ракување а на крај го убија. Па стварно не е фер.![]()
По интернетов што читам на имдб, баш и не мислат дека ракувањето е невино.

Не, тоа што Драгонски прашува е друго: како е Ди Каприо негативец во однос на другите? Сите се ѓубриња во филмотПо интернетов што читам на имдб, баш и не мислат дека ракувањето е невино.

Па и се ѓубрињаНе, тоа што Драгонски прашува е друго: како е Ди Каприо негативец во однос на другите? Сите се ѓубриња во филмот![]()
. Криминалците се бараат dead or alive а овие само мртви им ги носат