Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле кога гледам вака ми доаѓа да му ебам матер на камерманот од завист.Се изнагледа човекот.Инаку супер си помиаа се а Тони не испадна пак фер.Се издува со неговите глупи рапувања и избега.А Роквата вистина е прост,дрво ама за пеење личи на татко му,ако збориме само од инает.Инаку треба сепак да ви соопштам тажната вест но ТОни е тој шо ќе излезе,но не засекогаш туку ќе им се приклучи на Кнез,Марко,Весна,Биља и Милан и од таму се надеваме ќе се врати.

Дечко 1000 пати е напишано на ваквите теми да не се шпекулира. Ако знаеш дека Тони ќе отпадне, зошто не знаеш и дали ќе се врати? И аман, ставајте спојлери. Многу јасно е дека нема Тони да победи, тој е ставен во шоуто само за да има гледаност и во Македонија и ќе остане во шоуто до крај ради истата цел. Али човекот е фаворит и на Македонци и на Срби.

Мене па баш Роквата не ми се бендиса, сељак јбт. На Тони му дадоа задача да изрецитира, изрецитира и си замина. Тивок е човекот, недружељубив. Јас сум таква со непознати луѓе и јас исто така би постапила. Тоа не значи дека е дигнат. И стварно на ништо немаше да личи ако човек кој прави кариера како рапер да земе да игра оро на Ово је моја куќа живео сам ту.

Можеби не сака да ризикува љубов за некоја “бомба“ на пример... :icon_roll

Го оправдувам човекот до некаде ако е вљубен. Ќе сфатам некако....али ако е геј....ќе го убијам бе човече :)

Џабе им збориш, ние машките сме покварени некад :)

Точно така....ќе цитирам еден лик од една комедија што гледав вчера. Понекогаш досади да играш голф на една иста дупка :$ :D

Џабе им збориш, ние машките сме покварени некад :)

Не сакам да верувам дека сте покварени... само некогаш се замајувате без потреба и сам себе убијал моменти после... :)

Точно така....ќе цитирам еден лик од една комедија што гледав вчера. Понекогаш досади да играш голф на една иста дупка :$ :D

Е да де, па после кога ќе сакаш да се вратиш на дупката и кога ќе видиш дека е попунета ќе си ја траскаш главата од земја у наредни 100 години. :)

Не сакам да верувам дека сте покварени... само некогаш се замајувате без потреба и сам себе убијал моменти после... :)

Е да де, па после кога ќе сакаш да се вратиш на дупката и кога ќе видиш дека е попунета ќе си ја траскаш главата од земја у наредни 100 години. :)

Нормално такво време дојде...страшно :)

Ај бе не се избацувајте со спојлери више,ако си знаеш знај си за себе ебате беља ние ќе гледаме вечер и ќе видиме кој ќе испадне не ни расипувај гледање. Роквиќ стварно личи на татко му по гласот ист СЕЉАК како него. :tv:

П.С. Редно беше да се забричат доле...........17 дена маме му е. не се издржува. :icon_lol:

За жал
Тони е тој што ќе испадне, има слика на српскиот форум, каде е во некоја борба со Марко,Весна,Милан..... Еве да се надеваме дека сепак ќе се врати ( дај боже)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom