Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како прво Тони се поздрави со сите, па дури и со Кнез.А играа Тони и Андреј затоа што претходно изгубија во племенската игра помеѓу нив.Сепак не е фер на ваков начин да се отстранат 2-цата најјаки играчи на Баханди !!!Мамичето нивно!!!!!!! Леле Тони зашто само со Кнез не се поздрави. Ај некој нека ми каже - зошто баш Тони и Андреј се бореа? Кој ги одбра баш нив двајца?
Мамичето нивно!!!!!!! Леле Тони зашто само со Кнез не се поздрави. Ај некој нека ми каже - зошто баш Тони и Андреј се бореа? Кој ги одбра баш нив двајца?
Мамичето нивно!!!!!!! Леле Тони зашто само со Кнез не се поздрави. Ај некој нека ми каже - зошто баш Тони и Андреј се бореа? Кој ги одбра баш нив двајца?
Неможе сите како тебе да се паметнилеле тони ама е глуп![]()
Неможе сите како тебе да се паметни![]()
Леле ја се извињавам, не сум видела дека се поздравиле. А како испадна дека Андреј и Тони се најслаби? У која игра?