Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Можеби не сака да ризикува љубов за некоја “бомба“ на пример... :icon_roll

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Леле кога гледам вака ми доаѓа да му ебам матер на камерманот од завист.Се изнагледа човекот.Инаку супер си помиаа се а Тони не испадна пак фер.Се издува со неговите глупи рапувања и избега.А Роквата вистина е прост,дрво ама за пеење личи на татко му,ако збориме само од инает.Инаку треба сепак да ви соопштам тажната вест но ТОни е тој шо ќе излезе,но не засекогаш туку ќе им се приклучи на Кнез,Марко,Весна,Биља и Милан и од таму се надеваме ќе се врати.
Дечко 1000 пати е напишано на ваквите теми да не се шпекулира. Ако знаеш дека Тони ќе отпадне, зошто не знаеш и дали ќе се врати? И аман, ставајте спојлери. Многу јасно е дека нема Тони да победи, тој е ставен во шоуто само за да има гледаност и во Македонија и ќе остане во шоуто до крај ради истата цел. Али човекот е фаворит и на Македонци и на Срби.

Мене па баш Роквата не ми се бендиса, сељак јбт. На Тони му дадоа задача да изрецитира, изрецитира и си замина. Тивок е човекот, недружељубив. Јас сум таква со непознати луѓе и јас исто така би постапила. Тоа не значи дека е дигнат. И стварно на ништо немаше да личи ако човек кој прави кариера како рапер да земе да игра оро на Ово је моја куќа живео сам ту.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Можеби не сака да ризикува љубов за некоја “бомба“ на пример... :icon_roll
Го оправдувам човекот до некаде ако е вљубен. Ќе сфатам некако....али ако е геј....ќе го убијам бе човече :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Џабе им збориш, ние машките сме покварени некад :)
Точно така....ќе цитирам еден лик од една комедија што гледав вчера. Понекогаш досади да играш голф на една иста дупка :$ :D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Џабе им збориш, ние машките сме покварени некад :)
Не сакам да верувам дека сте покварени... само некогаш се замајувате без потреба и сам себе убијал моменти после... :)

Точно така....ќе цитирам еден лик од една комедија што гледав вчера. Понекогаш досади да играш голф на една иста дупка :$ :D
Е да де, па после кога ќе сакаш да се вратиш на дупката и кога ќе видиш дека е попунета ќе си ја траскаш главата од земја у наредни 100 години. :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не сакам да верувам дека сте покварени... само некогаш се замајувате без потреба и сам себе убијал моменти после... :)

Е да де, па после кога ќе сакаш да се вратиш на дупката и кога ќе видиш дека е попунета ќе си ја траскаш главата од земја у наредни 100 години. :)
Нормално такво време дојде...страшно :)

P

PewDiePie

Гостин
Ај бе не се избацувајте со спојлери више,ако си знаеш знај си за себе ебате беља ние ќе гледаме вечер и ќе видиме кој ќе испадне не ни расипувај гледање. Роквиќ стварно личи на татко му по гласот ист СЕЉАК како него. :tv:

П.С. Редно беше да се забричат доле...........17 дена маме му е. не се издржува. :icon_lol:

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
За жал
Тони е тој што ќе испадне, има слика на српскиот форум, каде е во некоја борба со Марко,Весна,Милан..... Еве да се надеваме дека сепак ќе се врати ( дај боже)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Од неофицијални извори Кнез е победник. Леле ми се кења од вакви испади....дај да го гледаме шоуто.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom