М
Мартин`
Гостин
Требаше таа ама он им рече да ја исклучат таа музика, и онака изгледа фристај рокаше ..Ми каса ес су каса ја рапуваше?
Важно нај ги размрда он
Требаше таа ама он им рече да ја исклучат таа музика, и онака изгледа фристај рокаше ..Ми каса ес су каса ја рапуваше?
Бојана беше бољи у жолтото фустанче од Кача, јес да и Кача не е за фрлање.
Не,рапуваше една што не знам како се вика,а Ми каса е су каса ја пееа србинкиве НА МAКЕДОНСКИ ! :tv: Ги учел зверот,зборувај Македонски цел свет да те разбере.Ми каса ес су каса ја рапуваше?
Ја рапуваше Тони Зеен ( така се вика песната)Не,рапуваше една што не знам како се вика,а Ми каса е су каса ја пееа србинкиве НА МAКЕДОНСКИ ! :tv: Ги учел зверот,зборувај Македонски цел свет да те разбере.
Од кај знаеш? Кај има, кај пишува?Леле кога гледам вака ми доаѓа да му ебам матер на камерманот од завист.Се изнагледа човекот.Инаку супер си помиаа се а Тони не испадна пак фер.Се издува со неговите глупи рапувања и избега.А Роквата вистина е прост,дрво ама за пеење личи на татко му,ако збориме само од инает.Инаку треба сепак да ви соопштам тажната вест но ТОни е тој шо ќе излезе,но не засекогаш туку ќе им се приклучи на Кнез,Марко,Весна,Биља и Милан и од таму се надеваме ќе се врати.
Уште една баба Ванѓа.Инаку треба сепак да ви соопштам тажната вест но ТОни е тој шо ќе излезе,но не засекогаш туку ќе им се приклучи на Кнез,Марко,Весна,Биља и Милан и од таму се надеваме ќе се врати.
Чим викаш дека Тони ќе испадне 100% сум сигурен дека утре нема да испадне ..Леле кога гледам вака ми доаѓа да му ебам матер на камерманот од завист.Се изнагледа човекот.Инаку супер си помиаа се а Тони не испадна пак фер.Се издува со неговите глупи рапувања и избега.А Роквата вистина е прост,дрво ама за пеење личи на татко му,ако збориме само од инает.Инаку треба сепак да ви соопштам тажната вест но ТОни е тој шо ќе излезе,но не засекогаш туку ќе им се приклучи на Кнез,Марко,Весна,Биља и Милан и од таму се надеваме ќе се врати.
Тони не само што си остана Македонец него и девојкине од Баханди ги научи по некој збор... Милош баш у денешнава епизода незнам дали приметивте коа рече „Така е бе така“Уште една баба Ванѓа.
Победил или не, сепак супер се покажа и голема почит за него што си остана Македонец таму, а не `ко минатата година Ана и Пеце што причаа српски језик са македонским нагласаком.
Јас не сум го сакала Тони, ама сеа ми е идол. Сум мислела дека е лигав и дигнат. Ама во шоуво покажа сосема друга страна - не се фура, збори македонски, не гледа да легне некоја. Ради него ќе почнам да верувам во љубов мајкуму Мислам дечко ти 15 дена да биде на илјадници километри од тебе, опкружен со лепотици, секоја му чест.малку чудно ми е што сега сите го подржуваат Тони а кога почна да се комерцијализира сите машкиве што слушаат underground рап не сакаа да го слушаат ,и мене ме ме нервира на моменти ама добар е не е како некој толку дигнат
Или верува во љубов или е гејЈас не сум го сакала Тони, ама сеа ми е идол. Сум мислела дека е лигав и дигнат. Ама во шоуво покажа сосема друга страна - не се фура, збори македонски, не гледа да легне некоја. Ради него ќе почнам да верувам во љубов мајкуму Мислам дечко ти 15 дена да биде на илјадници километри од тебе, опкружен со лепотици, секоја му чест.
Ехх, за инает зборење )Или верува во љубов или е геј