Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бојана беше бољи у жолтото фустанче од Кача, јес да и Кача не е за фрлање.
katarina-vucetic.jpg

Иначе и Бојана е убава да.

Леле утре ќе биде :drk: епизода.

Не,рапуваше една што не знам како се вика,а Ми каса е су каса ја пееа србинкиве НА МAКЕДОНСКИ ! :tv: Ги учел зверот,зборувај Македонски цел свет да те разбере. :)
Ја рапуваше Тони Зеен ( така се вика песната) :)
Инаку утре очекувам да биде една од најинтересните епизоди досега во Survivor :)

Леле кога гледам вака ми доаѓа да му ебам матер на камерманот од завист.Се изнагледа човекот.Инаку супер си помиаа се а Тони не испадна пак фер.Се издува со неговите глупи рапувања и избега.А Роквата вистина е прост,дрво ама за пеење личи на татко му,ако збориме само од инает.Инаку треба сепак да ви соопштам тажната вест но ТОни е тој шо ќе излезе,но не засекогаш туку ќе им се приклучи на Кнез,Марко,Весна,Биља и Милан и од таму се надеваме ќе се врати.

Леле кога гледам вака ми доаѓа да му ебам матер на камерманот од завист.Се изнагледа човекот.Инаку супер си помиаа се а Тони не испадна пак фер.Се издува со неговите глупи рапувања и избега.А Роквата вистина е прост,дрво ама за пеење личи на татко му,ако збориме само од инает.Инаку треба сепак да ви соопштам тажната вест но ТОни е тој шо ќе излезе,но не засекогаш туку ќе им се приклучи на Кнез,Марко,Весна,Биља и Милан и од таму се надеваме ќе се врати.
Од кај знаеш? Кај има, кај пишува?

Инаку треба сепак да ви соопштам тажната вест но ТОни е тој шо ќе излезе,но не засекогаш туку ќе им се приклучи на Кнез,Марко,Весна,Биља и Милан и од таму се надеваме ќе се врати.

Уште една баба Ванѓа. :tapp:

Победил или не, сепак супер се покажа и голема почит за него што си остана Македонец таму, а не `ко минатата година Ана и Пеце што причаа српски језик са македонским нагласаком.

Кача е безобразно јака.. ради неа и тони го гледам ова највеке.

Чим викаш дека Тони ќе испадне 100% сум сигурен дека утре нема да испадне ..

Уште една баба Ванѓа. :tapp:

Победил или не, сепак супер се покажа и голема почит за него што си остана Македонец таму, а не `ко минатата година Ана и Пеце што причаа српски језик са македонским нагласаком.

Тони не само што си остана Македонец него и девојкине од Баханди ги научи по некој збор... Милош баш у денешнава епизода незнам дали приметивте коа рече „Така е бе така“ :)
Кики, Вики (дрољине од лани од Големиот Брат), Боки 13, Ане, Пеце и ред други нека земат пример од Тони. Најдобар македонски претставувач до сега во српско шоу.

малку чудно ми е што сега сите го подржуваат Тони а кога почна да се комерцијализира сите машкиве што слушаат underground рап не сакаа да го слушаат ,и мене ме ме нервира на моменти ама добар е не е како некој толку дигнат

Јас не сум го сакала Тони, ама сеа ми е идол. Сум мислела дека е лигав и дигнат. Ама во шоуво покажа сосема друга страна - не се фура, збори македонски, не гледа да легне некоја. Ради него ќе почнам да верувам во љубов мајкуму :) Мислам дечко ти 15 дена да биде на илјадници километри од тебе, опкружен со лепотици, секоја му чест.

Јас не сум го сакала Тони, ама сеа ми е идол. Сум мислела дека е лигав и дигнат. Ама во шоуво покажа сосема друга страна - не се фура, збори македонски, не гледа да легне некоја. Ради него ќе почнам да верувам во љубов мајкуму :) Мислам дечко ти 15 дена да биде на илјадници километри од тебе, опкружен со лепотици, секоја му чест.

Или верува во љубов или е геј :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom