Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Z

Zoza

Гостин
hihihih denes se iznagledavme na gazovi lele utree auuuuu ke bide mnogu zanimlivo...zosto Andrej prv na Toni mu se obrati demek mnogu koncentrirano me gledas pa kako saka da go gleda ne mi e jasno.....offff sea treba da cekam do utre da vidam koj ke ispadne :( a ovie od novoto kralstvo koj film go pravat neka si e*e mamata

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.849
Поени од реакции
8.247
Да бидеме реални има многу подобри рапери од Тони и впрочем тука не зборуваме ние за музика, ако не ја сакаме неговата музика не значи дека не треба да бидеме за него во ова реално шоу. И да има голема разлика помеѓу Слаткаровци и Тони Зен ..
за ова си стварно у право :wink:
него дај да се вратиме на темата ,утре ќе гледаме добра борба а и некој ќе си замине од племињата

--- надополнето ---

hihihih denes se iznagledavme na gazovi lele utree auuuuu ke bide mnogu zanimlivo...zosto Andrej prv na Toni mu se obrati demek mnogu koncentrirano me gledas pa kako saka da go gleda ne mi e jasno.....offff sea treba da cekam do utre da vidam koj ke ispadne :( a ovie od novoto kralstvo koj film go pravat neka si e*e mamata
и ти да си на нивно место од досада би праел такви филмови

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Колку повеќе епизоди гледам од Survivor толку повеќе сум заљубен у Кача еј... :wub:
Добра журка а дечки? Тони инаше најдобар настап се разбира :D

WTF беше со Сител? Почнаа шпицата да ја даваат среде епизода па нешо мравки...

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Тони сеа треба да ја закачи оваа Кача додека е избањата :pos2: Али глумецов го поштуем многу, не им се замара, башка колку најјака маичка имашеее ау ау :D

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Тони сеа треба да ја закачи оваа Кача додека е избањата :pos2: Али глумецов го поштуем многу, не им се замара, башка колку најјака маичка имашеее ау ау :D
Еееееј не збори за маичката... Попај ебате :D + пурата и гитарчето :D

Z

Zoza

Гостин
samo da nadopolnam deka od den za den se poveke mi se povraka od goca kolku samo saka da bide primetena na zurkava ko voska od ovoj na ovoj samo da ima drustvo napast golema..sansite posle survivor da ja gledam na nekoe gostuvanje intervju bla bla i padna na -20%

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
сликарката: ...и мало вутрицу за буксиницу за мене :pos:
иначе, почнав да го почитувам Тони како личност, ама тоа не значи дека сеа ќе му ја заслушам и засакам музиката (ова апропо муабетот од погоре), исто ко на плавава Јелена, не пее добро, ама тоа не значи дека не би ја дружел :)

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.165
Поени од реакции
25.319
Колку повеќе епизоди гледам од Survivor толку повеќе сум заљубен у Кача еј... :wub:
Добра журка а дечки? Тони инаше најдобар настап се разбира :D

WTF беше со Сител? Почнаа шпицата да ја даваат среде епизода па нешо мравки...
Бојана беше бољи у жолтото фустанче од Кача, јес да и Кача не е за фрлање.

Иначе мој фаворит Тони, а после него најзакон ми е глумецот колку не се замара тоа е чудо, си зема пуриче си пашна.

Али на крај како им го спикааа, утре 100% ке биде многу интересна епизода.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.459
Каква беше маичката што ја зборите?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop