Како прво Тони се поздрави со сите, па дури и со Кнез.А играа Тони и Андреј затоа што претходно изгубија во племенската игра помеѓу нив.Сепак не е фер на ваков начин да се отстранат 2-цата најјаки играчи на Баханди !!!Мамичето нивно!!!!!!! Леле Тони зашто само со Кнез не се поздрави. Ај некој нека ми каже - зошто баш Тони и Андреј се бореа? Кој ги одбра баш нив двајца?
Мамичето нивно!!!!!!! Леле Тони зашто само со Кнез не се поздрави. Ај некој нека ми каже - зошто баш Тони и Андреј се бореа? Кој ги одбра баш нив двајца?
ти каде гледаш дека не се поздрави пружија рака двајцата, зашто двајцата изгубија и они двајца се такмичеа...Мамичето нивно!!!!!!! Леле Тони зашто само со Кнез не се поздрави. Ај некој нека ми каже - зошто баш Тони и Андреј се бореа? Кој ги одбра баш нив двајца?
Неможе сите како тебе да се паметнилеле тони ама е глуп
Се поздрави, чак и се изгуши... Но тоа не е битно. Испадна во борба, баш како што сакаше, а не на племенски совет. Баханди сега се многу многу послаби. Најдобрите двајца им отидоа.Мамичето нивно!!!!!!! Леле Тони зашто само со Кнез не се поздрави. Ај некој нека ми каже - зошто баш Тони и Андреј се бореа? Кој ги одбра баш нив двајца?
aј не јади Г.....Неможе сите како тебе да се паметни
едно топче го балансираа и на кој прв му падна тој ќе се бори со другиот од другото племе. На Тони и на Андреј им падна топчето и во меѓусебна борба испадна Тони. А и Бојана го искористи имунитетот, па сега тој е пак во игра и Милош ќе оди да го бараЛеле ја се извињавам, не сум видела дека се поздравиле. А како испадна дека Андреј и Тони се најслаби? У која игра?