Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
15.849
Поени од реакции
8.247
Тони Зен ,Гоца Тржан и уште некој се во четврт финале така пишуваше во Puls списание од србија утре ќе го купим ша ќе ви покажем ќе сликам пошо немоем да најдем на интернет

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.208
Поени од реакции
8.306
исто на каква банална работа испадна..

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Aман бе грда играааааааааааа.
Ама се мислам дека ќе играат оние што изгубија и новово племе.
Не е фер! Во најглупата игра изгуби!

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Мамичето нивно!!!!!!! Леле Тони зашто само со Кнез не се поздрави. Ај некој нека ми каже - зошто баш Тони и Андреј се бореа? Кој ги одбра баш нив двајца?

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Мамичето нивно!!!!!!! Леле Тони зашто само со Кнез не се поздрави. Ај некој нека ми каже - зошто баш Тони и Андреј се бореа? Кој ги одбра баш нив двајца?
Како прво Тони се поздрави со сите, па дури и со Кнез.А играа Тони и Андреј затоа што претходно изгубија во племенската игра помеѓу нив.Сепак не е фер на ваков начин да се отстранат 2-цата најјаки играчи на Баханди !!!

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737

Се поздравија само не си видела.А за борбата па двајцата беа најслаби во нивните племиња и на крај Тони испадна најслаб во најглупавата игра што сум ја видел досега.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.208
Поени од реакции
8.306
ти каде гледаш дека не се поздрави пружија рака двајцата, зашто двајцата изгубија и они двајца се такмичеа...

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Се поздрави, чак и се изгуши... Но тоа не е битно. Испадна во борба, баш како што сакаше, а не на племенски совет. Баханди сега се многу многу послаби. Најдобрите двајца им отидоа.

Не знам какви се правилата ама мислам дека нема повеќе од 1 да се врати во игра од Новото кралство.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Леле ја се извињавам, не сум видела дека се поздравиле. А како испадна дека Андреј и Тони се најслаби? У која игра?

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Баханди се ненормално ослабени .. немат никакви шанси во игрите.Како само ја обрнаа играта во корист на Касуко тоа е невидена работа !!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Леле ја се извињавам, не сум видела дека се поздравиле. А како испадна дека Андреј и Тони се најслаби? У која игра?
едно топче го балансираа и на кој прв му падна тој ќе се бори со другиот од другото племе. На Тони и на Андреј им падна топчето и во меѓусебна борба испадна Тони. А и Бојана го искористи имунитетот, па сега тој е пак во игра и Милош ќе оди да го бара :)

Тони испадна во една од најглупавите игри која можеле да ја измислат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom